Feriehus til 8 personer med spabad og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 23, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1122
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
8000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Er I på udkig efter et stort 8-personers feriehus med spabad og sauna, så er dette hyggelige sommerhus på Kr Madsens Vej 23 et perfekt valg. Her er der lagt op til hyggelige stunder med familien såvel indendørs som udendørs. Har I hund, så er den også hjertelig velkommen.

Stort opholdsrum med pejs

I det rummelige opholdsrum, kan hele familien samles til et spil, mens I får varmen fra pejseindsatsen, som skaber masser af hygge.

I køkkenet er der rigeligt med bordplads, så der kan laves et lækkert måltid. Her er der også både opvaskemaskine samt mikrobølgeovn. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så børnene kan lege under opsyn, imens familiens kok tilbereder aftensmaden. I stuen er der Smart-TV, så I kan streame jeres yndlingsfilm via jeres egen medbragte mobil eller iPad.

Sommerhusets absolutte highlight er den hyggelige udestue, hvor I på en regnfuld dag kan nyde en kop kaffe med den skønne udsigt til haven.

4 soveværelser og 2 badeværelser med gulvvarme

Sommerhuset har i alt 4 soveværelser og 2 badeværelser. På 3 af værelserne er der dobbeltsenge, imens der på det sidste værelse er køjeseng. Her kan børnene få en god nats søvn inden morgendagens aktiviteter begynder. Der er desuden opsat Smart-TV med chromecast på alle værelser i sommerhuset.

På det ene af sommerhusets badeværelser finder I et spabad og på det andet en fin sauna, hvor I kan nyde en afslappende stund. Der er gulvvarme på begge badeværelser.

Har I fået snavset tøj efter dagens aktiviteter, så har I mulighed for at vaske det i vaskemaskinen. Der er desuden også tørretumbler i feriehuset.

Stor afskærmet terrasse og plænegrund

Både fra soveværelse, opholdsrum og udestue kan I gå ud på den delvist afskærmede terrasse og videre ud på den store plænegrund. Her er der plads til afslapning, hvor I kan nyde solen, mens der læses en god roman og børnene leger på græsset.

Til aften kan I alle samles på terrassen til et lækkert grillmåltid og slutte dagen godt af i hyggeligt selskab. Terrassen er indrettet med et hyggeligt loungesæt, hvor I kan nyde ferien med et glas vin.

Naturskønne Haurvig

Haurvig ligger på Holmsland Klit mellem den danske vestkyst og Ringkøbing Fjord. Det er oplagt at gå lange ture i det naturskønne område, som er præget af hede- og klitlandskab. I kan også bruge dagen på stranden, som ligger 1 km fra sommerhuset.

Hvide Sande ligger ikke langt fra feriehuset. Her kan I købe friskfanget fisk til aftensmaden eller shoppe i de spændende butikker.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 1.218
Renoveret / Byggeår:2010 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...