Hyggeligt sommerhus til 5 personer med brændeovn i Haurvig

2.5
icon
icon
icon

Baunebjergvej 60, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1149
5 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Sommerhuset på Baunebjergvej 60 ligger ved det smukke klitlandskab i ferieområdet Haurvig, hvor der ikke er langt til Vesterhavet. Her er der plads til 5 personer og 1 hund, som kan nyde en afslappende ferie i det hyggelige sommerhus med brændeovn.

Pænt møbleret opholdsstue med brændeovn

Sommerhusets opholdsrum er samlingspunktet i sommerhuset. Her er der plads til, at hele familien kan samles og nyde varmen fra den stemningsspredende brændeovn, mens I hygger jer med et spil kort. I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe.

Sommerhusets 3 soveværelser sikrer jer en god nats søvn efter en god og oplevelsesrig dag. Der er 2 dobbeltsenge, og på det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

På badeværelset er der gulvvarme, og der er også en vaskemaskine i feriehuset.

Lukket terrasse på skøn naturgrund

Sommerhuset ligger i det naturskønne område ved Haurvig og naturgrunden byder på en skøn udsigt over det smukke hede- og klitlandskab. Her er en lukket terrasse, hvor I kan nyde et lækkert grillmåltid, mens hunden kan gå frit rundt. Terrassen er desuden delvist afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden.

Til familiens yngste er der en gynge på naturgrunden.

Ferie midt i Haurvigs smukke natur

Det stille og naturskønne område Haurvig indbyder til afslappende og lange gå- og cykelture, mens I kan beundre det smukke landskab og nyde den friske havluft. Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand ligger blot 750 meter fra sommerhuset.

Til indkøb og besøg på restauranter er havnebyen Hvide Sande et oplagt udflugtsmål. Her finder I også et bredt udvalg af lokale butikker og måske kunne det friste med en tur til toppen af Lyngvig Fyr?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.275
Renoveret / Byggeår:2010 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...