Hus tæt på stranden og med udsigt til klitlandskabet

2.5
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 112, Årgab

- Sommerhusnr.: E4064

Feriehus tæt på stranden og med udsigt til et smukt klitlandskab. Beliggenheden er fantastisk, og det er ægte ferie at bo i disse omgivelser. Indvendigt er huset charmerende og rustikt, og det er ideelt til familien, som sætter pris på et hyggeligt hus midt i det kuperede og marehalmsklædte terræn.

Feriehus i første klitrække i det skønne Årgab

Her kan man afholde sin længe ventede ferie i det smukke og fantastiske landskab, som dette feriehus er beliggende midt i. Årgab er en populær destination på den smalle tange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og der er kun 5 min. i bil til Hvide Sande, så du nemt kan komme ind og opleve den hyggelige havneby. Fra huset er der kun få minutters gang til den skønne hvide sandstrand, et dagligt must, om man er barn eller voksen, med eller uden hund – alle vil elske det og den friske luft.

Skøn udsigt til det omkringliggende klitlandskab

I dette feriehus kommer du til at bo midt i det skønne klitlandskab. Og især fra terrassen kan man nyde den svajende marehalm og den ro dette giver – langt hjemmefra hverdagens stress og jag. Er man lystfisker, er Hvide Sande et godt udgangspunkt, ligesom surfcentret i Årgab er det for surfere – både for kite og windsurfere. Området byder også på mange restauranter og gode indkøbsmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.204
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, garage.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...