Hus tæt på stranden og med udsigt til klitlandskabet

3
icon
icon
icon
2178
Karen Brands Vej 112, Årgab - Søg på husnr. E4064

Feriehus tæt på stranden og med udsigt til et smukt klitlandskab. Beliggenheden er fantastisk, og det er ægte ferie at bo i disse omgivelser. Indvendigt er huset charmerende og rustikt, og det er ideelt til familien, som sætter pris på et hyggeligt hus midt i det kuperede og marehalmsklædte terræn.

Feriehus i første klitrække i det skønne Årgab

Her kan man afholde sin længe ventede ferie i det smukke og fantastiske landskab, som dette feriehus er beliggende midt i. Årgab er en populær destination på den smalle tange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og der er kun 5 min. i bil til Hvide Sande, så du nemt kan komme ind og opleve den hyggelige havneby. Fra huset er der kun få minutters gang til den skønne hvide sandstrand, et dagligt must, om man er barn eller voksen, med eller uden hund – alle vil elske det og den friske luft.

Skøn udsigt til det omkringliggende klitlandskab

I dette feriehus kommer du til at bo midt i det skønne klitlandskab. Og især fra terrassen kan man nyde den svajende marehalm og den ro dette giver – langt hjemmefra hverdagens stress og jag. Er man lystfisker, er Hvide Sande et godt udgangspunkt, ligesom surfcentret i Årgab er det for surfere – både for kite og windsurfere. Området byder også på mange restauranter og gode indkøbsmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.204
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, garage.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...