Renoveret og særdeles hyggeligt sommerhus

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 256, Årgab

- Sommerhusnr.: E4212
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Nyd friheden og afbrækket fra hverdagen stress og jag i disse skønne omgivelser. Sommerhuset er nyrenoveret fra A-Z og er smagfuldt og hyggeligt indrettet i smukke lyse nordiske farver. Mod syd er der en fin overdækket terrasse, og mod øst en fin terrasse til morgenkaffen.

Giv dig selv et afbræk fra hverdagen, og få ladet batterierne op

Dette dejlige sommerhus er den perfekte ramme om en vellykket ferie, hvor vi næsten tør garantere at alle batterier er fuldt ladet op, når du kører hjem. Den hyggelige og charmerende indretning gør, at man føler sig godt tilpas i samme øjeblik, man træder ind.

Nyt køkken, fine soveværelser og en god brændeovn – så er ferien igang

De lyse trævægge og lofter giver sammen med den smagfulde indretning et super hyggeligt sommerhus. Soveværelserne er indrettet med gode boksmadrasser. Det nye flotte køkken har alt, hvad man behøver, hvis man er i det kulinariske hjørne. Men du kan jo også bare smide dig i sofaen med en god bog, tænde op i brændeovnen og nyde freden og roen.

Terrasse og grill, – en god kombination

Sommerhuset ligger på en naturlig afskærmet grund. Mod øst er der en fin lille terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes og hvor du altid har læ for vestenvinden. Den overdækkede og sydvendte terrasse er perfekt til frokosten sammen med dem du holder af, eller til hyggelige aftener med saftige bøffer på grillen og rødvin i glasset.

Sommerhuset ligger ca. 5 kilometer syd for Hvide Sande og kun få hundrede meter fra Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4212

D.
sagde , Solbjerg

Hyggeligt, pænt og velholdt sommerhus hvor man føler sig tilpas. Dejlige terrasser og have. Beliggenheden er fantastisk. Sådan et sommerhus man har lyst til at eje.

D.
sagde , Danmark

Dejligt, charmerede, rent og perfekt beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 2.010
Renoveret / Byggeår:2014 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...