Kvalitetshus med aktivitetsrum og lukket terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12 C, Årgab

- Sommerhusnr.: E4220
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et kvalitetshus i Årgab bygget i 2015 i første klitrække. Det har et godt aktivitetsrum udstyret med bl.a. airhockey og fladskærms-TV. Der er en skøn lukket terrasse, som også er delvist overdækket. Et perfekt hus, som er velegnet til familien med børn og hund – kun et stenkast fra Vesterhavet.

Et lækkert kvalitetshus i Årgab med aktivitetsrum og airhockey

I dette flotte og indbydende feriehus er alle mulighederne til stede for at få en skøn ferie. Huset er rummeligt, lyst og smagfuldt indrettet, og det er udstyret med alle de moderne faciliteter, man kan tænke sig. Der er praktiske gulve, ideelt hvis man har børn eller hund med, og de flotte vinduespartier giver et skønt indtryk af, hvor tæt man er på den vidunderlige natur og det smukke klitlandskab.

Alle vil nyde udelivet med en skøn lukket terrasse

Der er skønne terrasse omkring huset, heriblandt en delvist overdækket terrasse mod syd. Har man børn eller hund med, vil alle sætte pris på den lukkede terrasse. Vesterhavets brusen høres tydeligt fra terrassen og er sammen med duften fra havet med til at rense krop og sjæl for hverdagens stress og jag. For de mindre børn er der både et gyngestativ og en sandkasse. En tur på stranden er ægte ferie og velvære, havet er charmerende og fascinerende året rundt og skal bare opleves.

Mellem hav og fjord og tæt på hyggelige Hvide Sande

Årgab

er af gode grunde en af de mest attraktive destinationer på Holmsland Klit. Det er placeret med kort afstand til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Hvide Sande er kun få minutter fra huset i bil, og her er der mange spændende butikker og restauranter. For lystfiskere er slusen populær, ikke kun i sildesæsonen om foråret, men hele året rundt. Tæt på feriehuset finder du et godt stisystem, som går fra Hvide Sande til Bjerregård i syd – det er perfekt til cyklister, motionister og dem, der bare gerne vil nyde en gårtur.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4220

D.
sagde , Højslev

Dejligt husSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.366
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...