Stort aktivitetshus med spabad og sauna – hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 13, Årgab

- Sommerhusnr.: E4283
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det store og lyst indrettede aktivitetshus har plads til 8 feriegæster og 2 hunde. Imens bordtennis og bordfodbold sørger for sjov for både store og små, står standvandsspa og sauna klar til fuldstændig afslapning.

Fra feriehuset er der kun 200 meter til stranden, hvor I kan gå lange gåture langs vandkanten.

God plads med skønt sofaområde

I det store opholdsrum kan hele familien samles til hyggelige stunder. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, så børnene kan lege under opsyn, mens aftensmaden tilberedes. Sofahjørnet indbyder til skønne filmaftener med børnene, imens brændeovnen, sammen med den energisparende varmepump, sørger for varme og en ekstra hyggelig stemning. Der er Chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres medbragte mobiler eller iPads.

Sommerhuset har også et fantastisk aktivitetsrum, som byder på bordtennis og bordfodbold. Dette rum er især et hit blandt børnene, som også kan benytte de fine siddepladser nær spillene efter en hård kamp med modstanderen.

De høje og lyse lofter i sommerhuset gør stemningen hyggelig og rummene indbydende sammen med de store vinduer, som skaber et godt lysindfald. De praktiske installationer i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler hjælper med dagligdagens opgaver, så I sammen kan tilbringe så meget tid som muligt.

2 badeværelser, standvandsspa og sauna

Med dobbeltsenge på 3 af soveværelserne og 2 enkeltsenge på det sidste værelse er der plads til 8 feriegæster i sommerhuset.

De 2 badeværelser har begge gulvvarme, og på det største er der indgang til en sauna samt standvandsspa. Her kan I nyde en afslappende aften efter en god dag på stranden.

Gode terrasser og stor naturgrund

På den 5184 m² store naturgrund finder I flere skønne terrasser rundt om sommerhuset. Derfor kan I altid finde en perfekt plads, der hvor vejret er bedst. De er tilmed blevet fornyet i 2022 med en stor træterrasse, så har I lyst til at nyde solopgangen med en kop kaffe, solbade midt på dagen eller hellere finde en plads i skyggen, så kan I til enhver tid finde et godt sted rundt om sommerhuset, som også har en god afskærmet terrasse.

Til de mindste er der både gynge og sandkasse til rådighed. Hvis I vil bygge større sandslotte, end der kan være i sandkassen, kan I gå på stranden, som kun ligger 200 meter fra sommerhuset. Her kan I også samle muslinger og sten eller hoppe en tur i de blå bølger.

Årgab – Nær strand og fjord

Mettes Bjerg 13 ligger for enden af en lille sidevej, og området er præget af skøn natur. Stisystemet fra nord mod syd er perfekt til skønne vandreture eller en tur på cyklen.

Ringkøbing Fjord er et særdeles populært feriemål for alle, der er vilde med vandsport – surfing, kitesurfing, SUP, fiskeri og meget mere er muligt i området.

I kan også besøge den maritime fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet byder på hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4283

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt um mit Freunden zu verreisen.
Das Haus bietet viel Platz. Der Aktivitätsraum ist super.
Im Sommer sind die vielen Terrassen sicherlich ein Highlight!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus im guten Zustand, Lage zum Strand super, viele Terrassen, das Haus ist sehr gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Haus zwar ein wenig älter aber das hat 0 gestört.
Ein super Gelände mit einem sehr schönen großen Haus.
4 Schlafzimmer mit guten Betten.
Badezimmer total ausreichend!
Bei schlechtenwetter hat jeder Platz um sich zurück zu ziehen !

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:179 / 5.184
Renoveret / Byggeår:2018 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...