Velholdt sommerhus med stråtag i Årgab

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 481, Årgab

- Sommerhusnr.: E4302
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Dette indbydende og velholdte sommerhus med stråtag ligger på Tingodden i Årgab. Huset har en lys og pæn indretning med højt til loftet og gode, komfortable møbler. Huset har plads til 4 personer og er dermed et godt valg til en mindre børnefamilie eller par. Huset ligger bare 200 meter fra vandet.

Charmerende sommerhus i Årgab med stråtag

Det charmerende sommerhus med stråtag er både hyggeligt udefra og indvendigt. Den høje loftshøjde og det store vinduesparti, der dominerer endegavlen i huset sørger for at lukken en masse lys ind i indretningen. Det skaber en behagelig og varm atmosfære, som er rar at være i.

Køkken- og alrummet ligger i åben forbindelse og skaber en dejlig rummelighed med plads til hele familien. Huset er indrettet med to soverum, anneks og hems. I alt er der plads til fire overnattende gæster i det hyggelige sommerhus. I stuen er der opgang til en dejlig hems, som ungerne vil elske at bruge som legerum eller hyggeoase. Til huset hører desuden et anneks med dobbeltseng.

Nyd sommeren på terrassen

Det hyggelige sommerhus har naturligvis også et dejligt terrasseområde. Det er her sommerlivet leves. Enten på langs i en liggestol, mens solen skinner fra en dejlig, skyfri himmel. Eller over en god middag fra grillen sammen med gode venner og familie.

Tag en tur til vandet med familien

Stranden

og det brusende Vesterhav ligger kun 200 meter fra sommerhuset. Så er I til en frisk dukkert, ligger vandet kun nogle få minutters gang væk fra huset. Der er også mulighed for at gå lange ture langs vandet. Uanset årstid så er det en ganske særlig oplevelse at gå i strandkanten og mærke naturens kræfter på tæt hold, mens børnene bygger sandslotte eller samler sten i forskellige former og nuancer.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:77 / 1.710
Renoveret / Byggeår:2012 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...