Feriehus med sauna og spa tæt på klitter og strand

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 415, Årgab

- Sommerhusnr.: E4388
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 415 ligger det perfekte sommerhus til dig, der bare gerne vil nyde en afslappende ferie helt tæt på den vestjyske natur. Når vejret er til det kan du nyde de solrige sommerdage med hyggelige grillaftener på den store flisebelagte terrasse. Her finder I også et gyngestativ og en sandkasse, hvor der er god plads til børnene. I dette sommerhus må jeres familie på 6 personer, nyde de stille og rolige omgivelser

Hyggeligt og velindrettet sommerhus med sauna og spabad

Når i træder in i dette sommerhus, møder i som noget af det først, det rummelige køkkenalrum. Dette rum vil i de fleste tilfælde hurtigt blive samlingspunkt, hvor der altid er en god chance for en hyggelig stund – uanset om der laves et lækkert måltid i det veludstyret køkken, om der bliver set en af jeres yndlings tv-programmer i stuen eller om der spilles et brætspil ved husets køkkenbord.

I stuen finder I også husets dejlige brændeovn, dette er ofte en ting som mange personer forbinder med sommerhuse. Så når I får tændt op i brændeovnen, vil I også kunne mærke den skønne sommerhusstemning den giver. Hvis I ikke er til brændeovn, er der også en energibesparende varmepumpe.  

I sommerhuset finder i et badeværelse, men dette badeværelse er både udstyret med en sauna og et spabad. Så efter en lang gåtur i det kølige danske forårsvejr, er spabadet og saunaen en perfekt afslutning. Badeværelset er også udstyret med gulvvarme.

De 3 soveværelser i huset er rummelige og lyse. Her finder 2 værelser med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Her er der masser plads til at nyde en god lang nats søvn, så i er klar til at nyde næstedags spændende oplevelser.

Familievenligt udeareal med terrasse, gynge og sandkasse

På den skønne naturgrund finder I den rummelige åbne terrasse. Her er der både plads til de store og små familiemedlemmer. For de små familiemedlemmer er der både et gyngestativ og en sandkasse, som de vil kunne få flere timer til at gå med.

Derudover kan I selvfølgelig også nyde det dejlige vejr med næsen op i solen, eller nyde lidt skygge under parasollen. Til aften kan I afprøve et lækkert grillmåltid, som jo hører sommeren til.

skøn beliggenhed, her bor du tæt på klitterne og Vesterhavet

Sommerhusområdet Årgab er kendt for sin skønne placering og dejligt naturområde. Her ligger huset nemlig ud til et smukt og åbent klitlandskab, der indbyder til gå- og cykelture i den friske vestjyske luft. Samtidig ligger de smukke Vesterhav med de gode sandstrande blot en kort gåtur fra Sommerhuset. Faktisk ligger stranden kun 200 meter fra sommerhuset.

I dette område kan I også finde en masse sjove aktiviteter. F.eks. er der mange vandsportsaktiviteter man kan afprøve kræfter med, f.eks. SUP board, windsurfing eller kabelbanen der ligger i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4388

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und gemütlich.
Tolle Außenanlage, vor allem mit kleinen Kindern.
Die Lage ist wunderbar (nah zum Strand).
Alles im Haus vorhanden, was man benötigt.
Nebenkosten sehr erschwinglich.

DE
D.
sagde , Deutschland

das Haus lässt eigentlich keine Wünsche offen – denn es entspricht genau der Beschreibung

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses kleine aber sehr gemütliche Ferienhaus für bis zu sechs Personen liegt mitten in einer Dünenlandschaft umgeben von viel Natur.
Die Nachbarhäuser liegen alle hinter Dünen so dass man sehr ungestört im Urlaub ist.
Im Ferienhaus war alles vorhanden was man für den Urlaub benötigt. Eine Mikrowelle und diverse andere Küchengeräte waren vorhanden, womit wir nicht gerechnet hätten.
Die Nähe zum Strand ist für Familien mit kleineren Kindern sehr angenehm. Man kann kurz zum Ferienhaus zurück falls man etwas vergessen hat und muss nicht ewig laufen.

Wir haben uns in diesem Ferienhaus sehr wohl gefühlt und würden jederzeit wieder hier Urlaub machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...