Luksuriøst aktivitetshus med spa, sauna og udespa 150 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Granvej 4, Årgab

- Sommerhusnr.: E4450
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

8 personer kan sammen med op til 2 hunde nyde en vaskeægte luksusferie i sommerhuset på Granvej 4, der er bygget i 2020. Nyd ferien sammen og tag et spil billard i luksussommerhusets aktivitetsrum, eller læn jer tilbage og slap af i den indendørs spa eller udespaen efterfulgt af en tur i saunaen. Hele herligheden ligger kun 150 meter fra stranden i Årgab!

Tag et spil billard i aktivitetsrummet eller slap af i spabadet

Sommerhuset på Granvej 4 emmer af modernitet og luksus. Fra det øjeblik I træder ind i sommerhuset, vil I føle jer godt tilpas i den lyse og moderne indretning. Fordelt på sommerhusets 180 kvadratmeter finder I 4 soveværelser, 2 badeværelser, opholdsrum og aktivitetsrum.

Dette sommerhus er perfekt til jer, der ønsker mange hyggelige feriestunder sammen. I kan samle jer om et spil eller en film i opholdsrummet. I kan også finde ud af, hvem der er den ultimative mester i billard. Ryk ind i aktivitetsrummet og sæt gang i en billardturnering, hvor I med sikkerhed får mange sjove timer til at gå sammen.

Derudover kan I forkæle jer selv med en tur i spa. På det ene af sommerhusets to badeværelser finder I et lækkert spabad, hvor I kan læne jer tilbage og mærke, hvordan det varme vand sammen med boblerne får alle musklerne i kroppen til at slappe af.

Lækker terrasse med wellnessområde og kun 150 meter til stranden

Et af sommerhusets helt store højdepunkter finder I på terrassen. Her er et skønt wellnessområde med udendørs spabad og sauna. Hop en tur i udespaen og nyd det varme vand under åben himmel. Det er værd at prøve, uanset hvornår på året, I er på ferie i sommerhuset.

Find liggestole, havemøbler og grillen frem, og nyd de varme sommerdage fra morgen til aften på den lækre, delvist overdækkede terrasse. Til børnene er der også gynge og sandkasse, der vil underholde dem i timevis, mens forældrene læner sig tilbage og nyder solen og den friske luft på terrassen.

Det fantastiske Vesterhav skal opleves under jeres ferie i Årgab. Med kun 150 meter hertil tager det ikke mange minutter til fods at nå til det smukke blå hav. Her kan I gå lange ture på de kilometerlange strande eller snuppe et friskt dyp i bølgerne. Når I kommer tilbage til sommerhuset, kan I skylle fødderne under den udendørs bruser for derefter at hoppe en tur i saunaen på terrassen og få varmen igen.

Oplev fiskerbyen Hvide Sande

Nord for Årgab finder I den hyggelige fiskerby, Hvide Sande. Med et besøg i en fiskerby skal I selvfølgelig et smut forbi havnen og se de mange både, der ligger der. I kan også shoppe i byens butikker eller spise lækker frokost eller aftensmad på en af byens hyggelige restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4450

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes zum Luxushaus tendieren des Haus. Es sie sehr Moden von außen aus. Die Matratzen waren sehr angenehm und nicht durchgelegen. Inneneinrichtung und Aufteilung ist ansprechent. Der Aktiv-Raum hat ein gutes Angebot für den Zeitvertreib bei schlechtem Wetter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, großzügig gestaltetes Ferienhaus in toller Lage dicht zum Strand mit Außensauna und Außenwhirlpool, also alles was man braucht, um sich wohlzufühlen!
Für kühlere Tage ( wir hatten nur Sonnenschein und warme Temperaturen) wäre vielleicht noch ein Kamin wünschenswert, uns hat er aber nicht gefehlt. Die Küche ist super ausgestattet, die Bäder sind modern und geräumig. Wunderbar ist auch die überdachte Terrasse, da ja der Wind immer weht, kann man dort geschützt sitzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in sehr guter Lage zum Strand. Recht umbaut von anderen Häusern – stört aber nicht. Sowohl innen als auch außen ein Hingucker. Temperatur teilweise recht warm. Haben es gleich für 2023 wieder gebucht. Wenn ein paar kleiner Arbeiten gemacht werden perfekt. Besonders hevorzuheben ist sicherlich die große überdachte Terasse und dass man einmal um das Haus auf der Holzterasse laufen kann. Somit gibt es deutlich weniger Sand im Haus. Außendusche nach dem Strandgang sehr praktisch.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.400
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...