Dejligt luksushus på Karen Brands Vej

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 99, Årgab

- Sommerhusnr.: E4520
9 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt, stort luksushus med skøn og rolig beliggenhed for enden af Karen Brands Vej. Fra huset er der kig til fjorden og det ligger kun 2 min. gang til surfpladsen og stranden. Der er plads til 9 personer.

Skøn beliggenhed

Dette store dejlige feriehus er perfekt beliggende uanset årstid og uanset hvordan du holder ferie. Er du til strand og hav, så er der kun 2 minutters gang til stranden. Er du mere til fjord og windsurfing, så ligger Karen Brands Vej også kun et par minutters gang fra surfpladsen. Du er også i gå afstand fra havnen og butikkerne i Hvide Sande.

God indretning

Dette velindrettede hus har 4 gode soveværelser med til sammen 7 sovepladser, samt en stor hems med 2 sovepladser. Huset har et stort køkken alrum og forsænket stue med gode møbler, fjernsyn, parabol og DVD afspiller samt brændeovn. Huset er indrettet med 2 soveafdelinger med eget badeværelse. I et af badeværelserne er der indrettet et stort 5 personers boblebad og indgang til sauna. Herudover er der endnu en stor hems med et lille fjernsyn, hvor ungerne kan tilslutte deres playstation eller DVD-afspiller.

2 gode terrasser

Huset er udstyret med morgenmadsterrasse mod øst og en fin og godt afskærmet terrasse mod vest. Her er desuden havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der indrettet sandkasse og gynge.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.400
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...