Feriehus med billard og beliggenhed nær stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 84, Årgab

- Sommerhusnr.: E4571
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus med billard og skøn beliggenhed nær stranden. Det er flot og indbydende indrettet, så det danner de bedste rammer om en skøn ferie, hvor du bare kan slappe af og nyde en pause fra hverdagen. Efter en forfriskende tur ved stranden kan du f.eks. forkæle dig selv med lidt wellness i saunaen eller spaen, inden du fordyber dig i en spændende bog.

Skønt feriehus med billard – perfekt til en ferie med familien eller vennerne

Feriehuset er også helt ideelt til en ferie, hvor samvær pg kvalitetstid er i fokus. I stuen kan der nemlig hygges med en god film, sjove spil og ild i brændeovnen. Og i det flotte køkken er der plads til madlavning i fællesskab, hvilket altid får maden til at smage lidt bedre.
Derudover er der også et billardbord, som sikkert giver mange timers underholdning – især hvis vejret ikke egner sig til terrassehygge og lange gåture.

Du kan nyde den gode beliggenhed på terrasserne

Ved feriehuset har du nogle dejlige terrasser, så du kan sidde ude og nyde den friske havluft og gode beliggenhed med udsigt til klitterne og heden. En del af terrassen er afskærmet, så du kan komme til at sidde lidt i læ. Og så er terrassen også delvist overdækket, så du har en rigtig god plads til de hyggelige grillaftener.

Der er også en sandkasse integreret i terrassen, så de mindste feriegæster kan blive underholdt, mens resten soler sig i havemøblerne.

Lange gåture på stranden giver fornyet energi til hverdagen

Feriehuset ligger også dejlig tæt på Vesterhavet og den gode sandstrand, der er et besøg værd hele året rundt. Der er næppe noget mere forfriskende end en gåtur langs vandet, og udsigten til vand, sand og klitter, så langt øjet rækker giver fornyet energi til både krop og sjæl.
Om sommeren er det naturligvis både skønt og praktisk med den korte afstand fra feriehuset til stranden, da du bare kan tage strandtasken på skulderen og finde ned til vandet til fods.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4571

D.
sagde , Hirtshals

Fint lille sommerhus, flot placeret midt i naturen og tæt på en super fin strand.
Sommerhuset var fint udstyret med alt det man har brug for på en ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 2.597
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...