Ren ferieidyl med brændeovn kun 250 meter fra havet

3
icon
icon
icon

Tingodden 232, Årgab

- Sommerhusnr.: E4715

På Tingodden 232, blandt hede og lyng, ligger dette idylliske feriehjem og venter på jer. Den charmerende og klassiske indretning vil straks byde jer velkommen, og den hyggelige brændeovn vil sprede varme og feriestemning på de kølige feriedage. Det perfekte valg til den lille familie eller en romantisk kæresteferie. Hunden er også velkommen!

Charme og personlighed med brændeovn og deko

Det fine feriehus oser af charme, og den personlige indretning med sans for detaljen gør omgivelserne hjemlige og imødekommende helt fra start af. Her kan I holde en helt enkel og afslappende ferie i verdens bedste selskab.

Der er masser af mulighed for samvær i det idylliske hjem, og stue, køkken og spiseafdeling er slået sammen i ét. Det hyggelige stuehjørne er indrettet med store vinduer, så I kan nyde den smukke natur med en nybrygget kop kaffe på en grå regnvejrsdag, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

De fine soveværelser er tilsvarende hyggeligt dekorerede, og her kan I trække jer tilbage med en god bog, hvis I har brug for lidt alenetid.

Skøn beliggenhed midt i klitlandskabet – kun 250 meter fra vandet

Huset har en rigtig skøn beliggenhed omgivet af hede- og klitlandskab så langt, øjet rækker. Kun 250 meter skiller jer fra den smukke hvide sandstrand, og både hunden og børnene vil elske en tur til stranden. Der står heller intet i vejen for romantiske gåture i solnedgangen, hvis I er på kæresteferie.

Den afskærmede terrasse giver jer privatliv, når I sidder udenfor på de varme dage, og når den bagende sol skal nydes lidt ekstra, kan I lægge jer til rette i liggestolene. Om aftenen kan I få de sidste solstråler med over en lækker grillmiddag, mens dagen lakker mod enden.

Her er der ingen tvivl om, at I vil få en skøn og afslappende ferie med jeres nærmeste.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 3.008
Renoveret / Byggeår:2004 / 1963

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...