Skønt feriehus ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 367, Årgab

- Sommerhusnr.: E4719
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På den smukke strækning ved Holmsland Klit, finder I dette dejlige sommerhus, som ligger lige op af klitterne, kun 150 m. fra vandet. Dette hus er til dig som nyder den danske natur og Vesterhavets brusen.

Hyggeligt lyst og nyrenoveret sommerhus

Huset på Tingodden 367 har et veludstyret, lyst køkken, hvor I alle kan samles om madlavningen. Efter aftensmaden behøver I ikke bruge tid på at vaske op, da der selvfølgelig er en opvaskemaskine at finde i huset. I stuen finder I brændeovnen som er fantastisk på de koldere dage. Stuen har et dejligt lysindfald fra de store vinduer i kip, hvor I kan nyde varmen fra solens stråler.

Dejlig natur lige uden for hovedddøren

I dette nyrenoverede feriehus, er der plads til hele familien såmænd også det ekstra familiemedlem, da der er 1 husdyr tilladt, samt en stor lukket terrasse. Når vejret er godt, kan I gå udenfor hvor familiens yngste kan boltre sig på den spændende naturgrund eller i havens gynger, imens I nyder solen liggende i solsengene. Når grilllysten stiger, har I altid mulighed for at stå i læ under den overdækkede terrasse, hvor der er plads til hele familien.

Fantastisk beliggenhed

Ud over den skønne beliggenhed tæt på Vesterhavet, er Årgab et dejligt område at holde ferie i, for både store og små. Om sommeren er der hver dag mulighed for at købe frisk brød ved den nærliggende campingplads. Der er muligheder for at hoppe en tur i havet, cykle en lang tur i det skønne landskab, eller ind til Hvide Sande, hvor der altid er liv om sommeren. Nær Hvide Sande er der også om sommeren muligheder for at prøve kræfter med Windsurfing hos de forskellige vindsportsbutikker.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4719

D.
sagde , Odense

Et lille charmerende sommerhus med rigtig sommerhusstemning, og samtidig rent, fint og velholdt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...