Skønt feriehus 100 m fra stranden med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 491, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1009
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter en strandferie i Danmark? Så tag et nærmere kig på dette skønne sommerhus på Tingodden 491 i Årgab ved Hvide Sande, der ligger lige op til den sidste klitrække før den uendeligt lange, hvide sandstrand og det imponerende Vesterhav. Her kan op til 6 personer og 2 hunde* tilbringe en afstressende ferie med Vesterhavet og stranden i ‘baghaven’.

Fantastisk beliggenhed og garanti for hygge og velvære

Forbered jer på en ferie, I ikke vil hjem fra, for her på Tingodden et stenkast fra vandkanten og med mindre end 20 meter til den nærneste strandopgang, vil I lade jer fortrylle af bølgernes brusen, den friske havluft og følelsen af blødt sand mellem tæerne.

Selv når I sidder og griller på husets store sydvestvendte terrasse vil I ikke være i tvivl om, at Vesterhavet ligger lige omme på den anden side af klitten, og når det er tid til solnedgang, snupper I bare et par glas og en flaske bobler med op på stranden, så I kan nyde den skønneste ‘live-forestilling’ fra første parket.

Komfort og wellnes for krop og sjæl

Hvis I ferierer i vinterhalvåret og får lov til for alvor at mærke naturens kræfter på en blæsevejrsdag, vil I med garanti glæde jeg over feriehusets indre highlights, som blandt andet tæller en knitrende brændeovn, en lækker varm sauna samt et boblende spabad. På den måde kan I få løsnet musklerne op, fx efter en cykeludflugt på naturstien, der tager jer igennem det unikke klit- og hedelandskab på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Naturligvis skal I heller ikke undvære den hjemlige komfort af opvaskemaskine og vaskemaskine på ferien, og husets energibesparende varmepumpe sørger desuden for et sundt og godt indeklima.

2 af sommerhusets 3 soveværelser er udstyret med dobbeltsenge (140 x 200 cm) og det sidste værelse med 2 enkeltsenge. For at der ikke skal opstå køkultur under ferien, er der både badeværelse og et gæstetoilet.

Afskærmet terrasse med skøn udsigt

Fra stuen har I tilgang til den store og delvist afskærmede træterrasse mod syd og sydvest. Efter morgenlufteturen på stranden (med eller uden hund) kan I hvile velfortjent ud på liggestolene, mens I nyders udsynet over naturen til lyden af havets brusen.

Får I behov for lidt andet end naturoplevelser, er der blot et par kilometer ind til Hvide Sande, som med fordel kan tilbagelægges langs vandkanten eller på en cykel lejet eller medbragt til formålet.

I Hvide Sande finder I alt lige fra gode restauranter, fiskebutikker med lokalfanget fisk, tøjbutikker, isboder og masser af hyggelig maritim stemning. Slå jeg ned ved kajkanten og nyd en kold drik, mens I følger aktiviteten i den levende fiskerihavn.

*Fra 2023 er det tilladt at tage en hund med i sommerhuset

Det siger vores gæster om sommerhuset EE1009

D.
sagde , Danmark

Huset ligger perfekt i forhold til stranden. Der er god plads i huset og dejligt at toilettet er separat. Det store badeværelse med spa og sauna er skønt.

D.
sagde , Aarhus C

Superfint og hyggeligt hus med en fantastisk strandnær beliggenhed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2020 / 1993

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...