Lækkert poolhus blot 100 meter fra stranden i Årgab

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 299A, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1040
10 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 19
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med en fantastisk beliggenhed blot 100 meter fra det skønne Vesterhav byder dette skønne poolhus på alt, hvad hjertet kan begære, for at få en vellykket ferie. Feriehuset, som er renoveret i 2020, ligger nedenfor en stor klit i Årgab. Klitten giver både læ for vestenvinden og gør, at I kan opholde jer helt ugeneret på begge terrasser. Fra grunden går en sti direkte til toppen af klitten, hvor I har den mest utrolige udsigt over området og ikke mindst Ringkøbing Fjord.

Tingodden 299A har sengepladser til 10 personer, som er for delt på 4 soverum. På den hyggelige hems finder I yderligere 2 sovepladser.

Stor pool-afdeling med sauna, babypool og spabad

Sommerhusets uomtvistelige highlight er den store poolafdeling, der, ud over en indendørs swimmingpool, er udstyret med et lækkert stort spabad til 5 personer og et badeværelse med indgang til husets sauna. For de mindste er den lille babypool i forbindelse med swimmingpoolen, så alle kan være med. Her kan I med sikkerhed få mange sjove timer til at gå med familie og venner.

Opholdsrummet i poolhuset er stort og lyst med den smukke hvide pejs, som giver den mest fantastiske stemning til rummet. Her er højt til loftet med lyse farver og store vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald. I opholdsrummet er der flere hygge kroge med sofaer og siddepladser, så alle kan være med, til børnene og de legesyge voksne er der tilmed bordfodbold.

Det lækre poolhus på Tingodden 299A er selvfølgelig udstyret med alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter kommer til at fylde minimalt på ferien.

Ugenerede terrasser med flotte lounge og havemøbler

Feriehuset byder på 2 lukkede terrasser som ligger i læ af klitterne. Disse terrasser er perfekte til familier med mindre børn eller hunde, uden bekymringer kan I lade de små størrelser løbe frit omkring. Lækre loungemøbler står til rådighed på terrassen, så de voksne kan tage et velfortjent hvil, mens børnene leger. På den store naturgrund er der både gynger og sandkasse til de små.

Med ferieadresse på Tingodden 299A får I ikke kun et skønt poolhus, men også en fantastisk beliggenhed meget tæt ved Vesterhavets kilometerlange strande. Dette poolsommerhus byder på alt hvad der skal til for at holde en perfekt familieferie evt. med hunde.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 1.912
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...