Hyggeligt sommerhus med sauna og brændeovn i Årgab

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 294, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1097
7 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 294 i Årgab ligger dette hyggelige sommerhus med brændeovn, der er renoveret i 2018. I sommerhuset er der plads til 7 personer – og 2 hunde er også velkomne. Sommerhuset er godt indrettet med mange praktiske detaljer og dets højdepunkt er nok den skønne sauna, hvor I kan få en velfortjent pause fra hverdagen med en god gang afslapning.

Forkæl jer selv med en tur i saunaen

Tingodden 294 er et velholdt feriehus, der er renoveret i 2018. Det rummer blandt andet 4 soveværelser, 1 badeværelse med gulvvarme samt 1 gæstetoilet. På badeværelset er der også adgang til en skøn sauna, hvor I kan forkæle jer selv med masser af afslapning eller få varmen igen efter en bade- eller svømmetur.

Hjertet i sommerhuset er opholdsrummet, hvor der fra stuen er åbent til køkkenet – her kommer I helt sikkert til at tilbringe mange gode stunder sammen i løbet af ferien med sjove brætspil eller gode film på tv’et. På de kølige dage kan I tænde op i brændeovnen, der også sørger for ekstra god feriestemning.

I sommerhuset har I gode praktiske faciliteter, der giver jer mere tid sammen under ferien, der ikke skal bruges på alt muligt husarbejde. Vaskemaskinen og tørretumbleren sørger for vasketøjet, og i køkkenet kan I nyde godt af, at opvaskemaskinen klarer opvasken for jer.

Flere terrasser og en skøn have

Sommerhuset har et dejligt udeområde med en skøn have og flere terrasser. Den vestvendte terrasse er afskærmet, delvist overdækket og ligger direkte ud til haven – det perfekte sted for jer forældre, der kan slappe af i liggestole og havemøbler, mens I holder øje med børnene og hundene, der render rundt i haven.

På sommerhusets sydside finder I en delvist overdækket terrasse, hvor I kan ligge og sole jer på de solskinsfyldte feriedage. Når I trænger til skygge, kan I rykke liggestolene ind under taget, hvor hundene sikkert gerne ledsager jer, så de kan få sig en pause i skyggen.

På østsiden er der en mindre flisebelagt terrasse, hvor det er helt perfekt at sidde for sig selv med den varme morgenkaffe og se solen stå op over Ringkøbing Fjord, mens resten af flokken så småt begynder at stå op.

De lune sommeraftener skal selvfølgelig også tilbringes udendørs. Tænd op i grillen og tilbered en god middag, som I kan samle jer om på en af sommerhusets terrasser, mens solen går ned, og dagen går på hæld. 

Tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord – tag en tur til Hvide Sande

Sommerhuset på Tingodden 294 ligger i Årgab, det smalleste sted på Holmsland Klit, lige mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Afstanden mellem sommerhuset og Vesterhavet er på kun 300 meter, og det vil ikke tage jer mange minutter at gå hertil.

Årgab ligger få minutter syd for fiskerbyen Hvide Sande, som helt klart er et besøg værd. Her kan I tage ud at spise på en af byens hyggelige restauranter eller tage et smut forbi havnen, hvor I kan se både fiskere og kuttere – og måske en sæl kigger op fra vandet og hilser på. Desuden er der også forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset EE1097

D.
sagde , Danmark

Super fint hus, med rigtig god plads. Haven ligeledes godt afskærmet af naturen, så det giver god mulighed for privatliv.

D.
sagde , Vejle

Hyggeligt sommerhus med miljø og godt indrettet .
Tæt på havet – tæt på Hvidesande- kan se fjorden

D.
sagde , Herning

Et meget fint og hyggeligt sommerhus med en god planløsning til den store familie. Velholdt, rent og skønne terrasser. Der var kamp om pladsen i den hyggeligste alkove, man kan tænke sig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 1.407
Renoveret / Byggeår:2018 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 5 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...