Sommerhus med panoramaudsigt kun et stenkast fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 299, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1108
4 pers.
Antal personer
165 m.
Nærmeste strand
4300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Bare 165 meter fra stranden ligger sommerhuset på Tingodden 299. Feriehuset er bygget i 2021 og ligger på en af de karakteristiske klitgrunde i Årgab. Det er perfekt til den lille familie eller vennepar, og hunden er også velkommen her. Desuden er der med el-ladestik til elbilen også tænkt på miljøet.

Flot køkkenalrum – moderne og stilren indretning

Sommerhuset kendetegner sig ved sin moderne og stilrene indretning. Fra entréen er der indgang til det dejlige køkkenalrum, hvor de flotte trælofter og gulvklinker, der går igennem hele ferieboligen, danner rammen for hyggeligt samvær. Det store vinduesparti til sydøstvendt terrasse giver et smukt lysindfald, og udsigten kan nydes såvel inde som ude. Den praktiske varmepumpe sørger for en behagelig temperatur året rundt.

Køkkenet er udstyret med induktionskomfur, der gør madlavningen til en leg. Opvaskemaskinen sørger for rent service til det næste måltid, mens I er på opdagelse i det smukke naturlandskab eller slapper af på terrassen.

Dejlige værelser og bad med gulvvarme

Også i de 2 værelser finder I de flotte lofter og klinkegulve. Fra begge værelser er der udgang til terrasse, så lige så snart I slår øjnene op, kan I forkæle sanserne med lyden af havets brusen og udsigt til klitter med rigt fugleliv.

I kan også nyde udsigten fra sommerhusets badeværelse med gulvvarme gennem panoramavinduet, og herfra har I også udgang til den skønne natur.

Panoramaudsigt fra ugeneret naturgrund og et stenkast til havet

Sommerhuset er placeret på en højtliggende naturgrund, hvor der fra den sydøstvendte terrasse er en fantastisk udsigt over klitlandskabet til Ringkøbing Fjord. Herfra kan I nyde de smukke solopgange til morgenkaffen og slappe af resten dag, hvis turen ikke går til Vesterhavet, der blot ligger et stenkast fra feriehuset. Skulle det være tiltrængt efter en dag ved stranden, er der fra april til november også mulighed for et udendørs brusebad.

Årgab – et skønt ferieområde tæt på Hvide Sande

Årgab er et skønt ferieområde ved Vestkysten. Området ligger på den smalleste del af Holmsland Klit, så der er ikke langt til det unikke Vesterhav eller den mere stille Ringkøbing Fjord. Den hyggelige fiskerby Hvide Sande kan nås til fods langs stranden, hvis I ikke vælger at hoppe på cyklerne og benytte jer af det gennemførte stisystem.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:52 / 1.433
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...