Lækkert feriehus i Årgab kun 250 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 140, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1109
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Tingodden 140 i Årgab ligger dette flotte feriehus til 6 personer – med god plads og gode faciliteter som varmepumpe og en dejlig lukket terrasse med panoramaudsigt. Sommerhuset ligger tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand. Hvide Sande er kun 5 minutter væk i bil. Det er tilladt at medbringe hund.

Flot stemningsfyldt indretning med brændeovn og plads til 6 personer

Tingodden 140 er flot og moderne indrettet med mange praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Feriehuset, som er bygget i 2016, er lyst og rummeligt med loft til kip.

Køkken og stue er placeret i forbindelse med hinanden med store vinduespartier mod vest, som giver et virkeligt flot lysindfald og en vidunderlig udsigt til klitterne. I kan for eksempel nyde den flotte udsigt foran brændeovnen efter en lang travetur langs Vesterhavet. Det giver fred og ro i sjæl og krop, og det er ægte kvalitetsferie på Holmsland Klit.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 værelser med dobbeltsenge. Fra stuen er der adgang til hemsen, hvor familiens teenager kan trække sig tilbage og få lidt privatliv.

Fantastisk lukket terrasse med panoramaudsigt og 250 meter til stranden

Feriehuset byder på en skøn lukket terrasse, som er ideel for familier med børn og hund. Fra terrassen, som går næsten hele vejen rundt om feriehuset, har I den mest fantastiske panoramaudsigt over klitlandskabet. Fra ferieadressen er der blot 250 meter til stranden, og fra terrassen kan havets brusen og den skønne friske duft tydeligt høres og fornemmes.

Ud over den skønne strand ved Vesterhavet er der heller ikke langt til Surfcentret ved Ringkøbing Fjord. Her er der også en særdeles børnevenlig strand, som er perfekt, hvis I har mindre børn med.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 2.002
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...