Lækkert aktivitetshus med udesauna og udespa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 399, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1161
10 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
4400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
5 pers.
Standvandspa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Drømmer i om luksus tæt på Vesterhavet? Så er dette luksuriøse feriehus på Tingodden 399 bestemt noget for jer. Her finder I dette 10-personers aktivitetssommerhus og beliggende kun 75 meter fra Vesterhavet. Sommerhuset er renoveret i 2022, og giver jer muligheden for en uforglemmelig ferie i et moderne sommerhus med udesauna, udespa og standspa samt billard.

Moderne aktivitetshus med 5 soveværelser og spabad

I dette store, moderne sommerhus finder hele familien plads til en begivenhedsrig og uforglemmelig ferie.Her er der virkelig kræset for detaljerne – lækre kvalitets materialer og alt lyst og venligt.

Her er et fint aktivitetsrum med billard, så der kan afholdes en spændende turnering, hvor I kan finde familiens ultimative mester.

I det lyse og indbydende opholdsrum er der plads til hele familien, som kan hygge sig på en kold sommeraften. Her kan I tænde op i brændeovnen, mens I ser en god film. Der er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til opvarmningen eller til at køle feriehuset ned på de varmere sommerdage.

Sommerhuset har 2 badeværelser, begge med gulvvarme, hvoraf der på det ene findes et spabad, der indbyder til velvære og afslapning.

Efter en oplevelsesrig dag kan I trække jer tilbage til en god nats søvn. Sommerhuset har 5 rummelige soveværelser med komfortable senge. Der er 4 dobbeltsenge, mens der på det sidste værelse er 2 enkeltsenge.

Stor lukket terrasse med udesauna og spabad

En oase til afslapning venter på jer i det udendørs område ved sommerhuset. Terrassen på naturgrunden inviterer jer til at nyde solen på liggestolene, mens Vesterhavet bruser lige rundt om hjørnet. Komfortable havemøbler og grill står klar til jer, så I kan holde en hyggelig grillaften i familiens selskab.

Terrassen er lukket samt delvist overdækket og afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden, og hundene kan gå frit rundt.

Når aftenen er ved at være omme, kan I hoppe en tur i det udendørs spabad efterfulgt af en tur i den varme sauna på terrassen.

Fantastsik beliggenhed med 75 meter til Vesterhavet

Kun få skridt væk fra sommerhuset venter den kilometerlange, hvide sandstrand i Årgab på jer. Fra sommerhuset er der blot 75 meter til stranden. Det naturskønne område er præget af et smukt klitlandskab, der indbyder til lange vandre- eller cykelture.

Udover vandsport, fiskeri og rideture byder den lille kystby Hvide Sande jer på shopping, skønne spisesteder med udsigt over slusen og havnen samt fiskeri ved slusen. Så fang selv dagens fisk og grill den på terrassen om aftenen.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.214
Renoveret / Byggeår:2022 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...