Hyggeligt strandnært sommerhus med vildmarksbad og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 141, Årgab

- Sommerhusnr.: EE1167
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kun 200 meter fra Vesterhavet i det populære ferieområde Årgab finder I dette indbydende sommerhus med plads til 6 personer. Det er nemt at se, at sommerhuset har gennemgået en renovering i 2021, og ud over de smagfulde og hyggelige omgivelser får I også et lækkert udeareal med både vildmarksbad og udesauna! I kan desuden tage op til 3 hunde med på ferien.

Indbydende, renoverede omgivelser med brændeovn og alkove

Ferieboligen på Karen Brands Vej 141 oser af klassisk sommerhusidyl med sit træbeklædte ydre og beliggenheden midt i det vestjyske klitlandskab. Denne stemning bliver fulgt op indenfor, hvor I bliver mødt af lyse og indbydende omgivelser, der har gennemgået en renovering i 2021. Loftet er åbent til kip, og synlige træbjælker tilfører ekstra charme – sammen med brændeovnen, som hele året rundt sørger for god varme og en hyggelig atmosfære på jeres ferie.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor køkken, spiseafdeling og stue er slået sammen til ét stort fællesrum. Der er lagt op til masser af hyggelige stunder med fælles madlavning, gode måltider og afslapning i sofahjørnet til lyden af brændeovnens knitrende ild. Alkoven er det perfekte spot til en middagslur eller en stille læse-session med en god bog.

Lækkert uderum – stor terrasse, velholdt have, vildmarksbad og udesauna

Et af sommerhusets absolutte forcer er det lækre udendørsareal. Fra opholdsrummet kommer I ud på den store træterrasse, som både har en overdækket og åben del – perfekt i al slags vejr. Der er også lagt op til ekstra wellness med vildmarksbad og udesaune. Der er altså masser af mulighed for at lade batterierne op på ferien og vende hjem med fornyet energi.

Både børnene og hundene vil elske den velholdte have, der lægger op til mange timers leg. Der står også et gyngestativ parat til at underholde de yngste feriegæster, mens I nyder en kold drink i loungemøblerne eller tilbereder aftenens feriemiddag på grillen.

Bo kun 200 meter fra stranden i Årgab og tæt på Hvide Sande

Med ferieadresse på Karen Brands Vej 141 får I en skøn beliggenhed, der kan lidt af hvert. I kommer til at bo kun fem minutters gang fra den nærmeste strandopgang i Årgab, så Vesterhavets brusen kan høres fra terrassen.

Den charmerende havneby Hvide Sande befinder sig få minutters kørsel nord for feriehuset. Har I cykler med på ferien, går der en fin cykelsti hele vejen ind til centrum, hvor I kan klare dagens indkøb eller gå på udkig i de spændende forretninger på havnen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.258
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...