Moderne sommerhus med panoramaudsigt centralt i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kirkevej 3A, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4180
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus, opført i 2022, byder på masser af plads og komfort på sine 120 kvadratmeter. Her bydes op til 6 personer velkomne, og 2 firbenede venner kan også følge med på ferie til Vesterhavet.

Med adresse i centrum af Hvide Sande, er du kun få minutters gang fra bylivet, og kan se fiskerne på arbejde eller nyde frisk fisk på en af ​​de lokale restauranter. Derfra er der kun et stenkast til Vesterhavet og den lange, hvide sandstrand.

Lyst og indbydende sommerhus ved Ringkøbing Fjord

På Kirkevej 3A venter en lys stue med åbent køkken og rummelig spiseplads. De høje lofter, trægulvet med integreret gulvvarme og panoramavinduerne sikrer en lys og venlig atmosfære, hvor du kan slappe af. Nyd en filmaften eller prøv en af de lokale opskrifter i det praktisk indrettede køkken. Her kan I være én eller flere om at tilberede et lækkert måltid.

Køkkenet har naturligvis også mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med en separat 90 liters fryser. I 2 soveværelser med dobbeltsenge og en hems med endnu 2 komfortable sengepladser, kan I slappe godt af. Takket være de 2 badeværelser med gulvvarme er der ingen trafikpropper om morgenen. Vaskemaskine og tørretumbler er også praktiske i al slags vejr, og kan benyttes hvis nødvendigt. 

Smukke terrasser med en fantastisk udsigt

På den ene side en delvist afskærmet terrasse, hvor man kan nyde den flotte udsigt over havnen i Hvide Sande. På den anden side er endnu en overdækket terrasse, så du kan altid finde en behagelig plet i den friske luft, uanset om du ønsker sol eller skygge.

Om aftenen kan du her grille dagens fangst eller indkøb, og på hyggeligste vis afslutte dagen sammen med familien i de komfortable havemøbler.

Hvide Sande har noget for enhver smag

Hvide Sande, fiskerbyen imellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, har meget at byde på. Uanset om det er sportsaktiviteter, kultur eller afslapning – finder du her en bred vifte af tilbud. Hvad for eksempel med et besøg på vandskianlægget, fiskeri ved slusen, en lækker softice på stranden eller et besøg hos sælerne i havnebassinet? Hvide Sande har noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4180

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med central beliggenhed – rigtig god plads til hele familien !

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, mit guter Ausstattung in schöner zentralen Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes Ferienhaus. Stilvolle Einrichtung, überhaupt nicht abgewohnt. Allerdings ist die Heizung kompliziert zu steuern und das Haus ist sehr warm. Blick auf die Fjordseite des Hafens von Hvide Sande.

Das Haus war abgesehen von einem Badezimmer extrem warm und die Heizung ließ sich nicht richtig regeln. Das große Badezimmer wurde nicht warm.
Um nachts zu lüften, musste man in 2 Schlafzimmern die Terassentür offen stehen lassen.
Mehr Haken in den Badezimmern und mehr Garderobenhaken wären schön.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 300
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...