Feriehus i Hvide Sande med aktivitetsrum – 100 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Stormgade 39, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4213
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Stormgade 39 i den hyggelige fiskerby Hvide Sande finder I dette charmerende feriehus, der ligger bare et stenkast på 100 meter fra Vesterhavet. Feriehuset ligger på en indhegnet og lukket plænegrund med dejlige udendørssarealer, hvor de små kan boltre sig, mens I nyder ferien på terrassen. Sommerhuset har et aktivitetsrum med bordtennisbord, hvor familien sammen kan tilbringe mange sjove timer.

Lys og venlig indretning

Når I træder ind i sommerhuset på Stormgade 39, kommer I direkte ind i entréen, hvor der også er et dejligt bryggers. Her kan I opbevare overtøj og fodtøj, og I finder desuden også både vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset, så toppen af vaskekurven nemt og ubesværet kan klares, så I har tid til at nyde ferien.

Fra entréen træder I ind i det lyse og venlige køkkenalrum. I det moderne køkken finder I både opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, og der er godt med bordplads, så I kan sagtens være flere om madlavningen. Spisebordet er placeret i fin forlængelse, og her kan børnene hygge sig med sjove og hyggelige spil, mens dagens måltider tilberedes.

Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. De flotte gulve og de lyse vægge og lofter er gennemgående og skaber en sammenhæng i rummet. I stuen kan I nyde godt af gulvvarme – ligesom I også kan i soveværelserne og på badeværelset. I stuen kan I samles til hyggelige stunder i sofaerne, hvorfra I kan streame jeres yndlingsfilm via Chromecast.

Sommerhusets 5 sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser – 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng i det store soveværelse samt 2 enkeltsenge i det andet værelse.

Aktivitetsrum med bordtennis

Sommerhusets højdepunkt er det hyggelige aktivitetsrum, der er placeret i en bygning for sig. Her er der lagt op til mange sjove timer for både store og små, der kan hygge sig omkring bordtennisbordet.

Skal der være rigtig gang i den, kan I tage et spil rundt-om-bordet, hvor alle er med. Ellers kan I også arrangere en aften med bordtennisturnering, hvor I finder feriens ultimative bordtennismester.

Lukket plænegrund med sydøstvendt terrasse

Fra bryggerset er der udgang til en læfyldt og flot sydøstvendt træterrasse, hvor det er oplagt at nyde morgenkaffen – eventuelt til en flot solopgang for de morgenfriske, mens resten af feriehuset sover videre. Terrassen indbyder også til grill og aftenhygge med udsigt til en velholdt have. De smukke solnedgange kan nydes fra første parket ved det fantastiske Vesterhav efter en gåtur på bare 100 meter gennem de skønne klitter.

Hvide Sande – strandferie i byen

Havnebyen Hvide Sande er et populært ferieområde for familier, lystfiskere og vandsportsudøvere. Klitterne er altid lige i nærheden og på den anden side af dem ligger det unikke Vesterhav. Det charmerende havnemiljø er hyggeligt på alle tidspunkter af dagen, og der er et liv helt for sig. Hvide Sande byder på et rigt forretningsmiljø og det er ikke svært at finde en café eller en restaurant – der er noget for enhver smag.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 555
Renoveret / Byggeår:2020 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...