Hyggeligt 6-personers feriehus med udestue i Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Dakotavej 21, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4268
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Hvide Sande finder I dette skønne feriehus på Dakotavej 21, hvor hele familien kan nyde en afslappende ferie i de skønne omgivelser. Her er plads til 6 personer samt 2 hunde. Sommerhuset har en dejlig udestue med et godt lysindfald fra haven.

Ferie i den hyggelige havneby Hvide Sande

Vesterhavet ligger blot 800 meter fra sommerhuset, hvilket er helt ideelt for vandglade feriegæster. Her kan I samle muslingeskaller, bygge sandslotte, gå lange ture med fødderne i vandkanten eller endda hoppe en tur i de blå bølger.

Kun få minutters gang bringer jer til den charmerende bymidte, hvor I kan opleve havnemiljøet med fiskerbådene – måske I vil købe friskfanget fisk til aftensmaden? Hvide Sande byder desuden på et bredt udvalg af spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter med udsigt til slusen.

Også Ringkøbing Fjord ligger nær sommerhuset på Dakotavej 21. Her har I mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter – fx surfing, stand up paddling og vandski.

Skønt feriehus med udestue

Sommerhuset har en hyggelig og hjemlig indretning, hvori I hurtigt vil føle jer velkomne. Her er plads til 6 feriegæster, og de 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser – alle indrettet med komfortable dobbeltsenge. Sommerhuset har hele 2 badeværelser, så der ikke opstår kø om morgenen. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme. Efter en lang gåtur kan I hoppe en tur i badekarret og nyde en afslappende stund.

I sommerhuset finder I desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for en lille tøjvask.

Et oplagt samlingspunkt i feriehuset er den hyggelige udestue, hvor I kan samle jer til et spil kort eller hjemmebagt kage. Herfra er der en dejlig udsigt til feriehusets have.

Sommerhuset har en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af til at holde temperaturen behagelig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:145 / 2.077
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...