Hyggelig ferielejlighed i Hvide Sande by

3
icon
icon
icon

Minervavej 35, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4381
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I et typisk parcelhuskvarter i udkanten af Hvide Sande by, finder I dette hyggelige familiehus, hvor I har hele underetagen til jeres rådighed, samt en stor afskærmet og helt lukket have.

Parker bilen, når I kommer til huset. I kan nå alt i Hvide Sande til fods og Vesterhavet ligger også kun få minutters gang fra huset.

Dejligt lyst og velindrettet hus til 6 personer

Dejligt hus med hyggelig og lys indretning – med plads til 6 personer, beliggende på her på Minervavej 35, midt i Hvide Sande by og kun få minutters gang er fra det brusende Vesterhav.

Husets hjerte må være den lyse og godt indrettede stue, som indbyder til familiehygge. – På de køligere dage kan man tænde op i brændeovnen og nyde familielivet her – eller man kan slappe af med en god bog og kop varm kakao foran den knitrende ild.

Det praktiske og velindrettede køkken med spiseafdeling afdeling, er bl.a. med opvaskemaskine, som gør en del af husarbejdet til en leg.

Der er 3 lyse soverum i huset, alle med dobbeltsenge. Det praktiske badeværelse er bl.a. med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler, hvilket måske især småbørnsfamilier vil sætte pris på efter en lang dag med leg i naturen og ved vandet.

Denne dejlige ferielejlighed i hele underetagen på Minervavej 35 i Hvide Sande by er overalt charmerende og lyst indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. trælaminat gulve og klinker.

Mærk havet – og Hvide Sande by på én og samme tid

Bo i Hvide Sande by – og mærk den helt specielle stemning her. Det er noget særligt at bo i denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske Vesterhav ligger lige i udkanten af byen.

Man kan sidde på terrassen i den helt lukkede have og nyde en skøn grill middag, mens man ser solen farve himlen orangerød over klitterne, med havets brusen i baggrunden. Det er ren afslapning – og balsam for krop og sjæl.

Hvide Sande er den vestligste fiskeriby i Danmark. – Nyd en kop kaffe på en cafe på havnen og oplev stemningen her. Et besøg på fiskeriauktionen på havnen eller i Fiskeriets hus er altid interessant.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 932
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...