Feriehus centralt i Hvide Sande med gårdhave og egen udkigspost

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Numitvej 9, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4438
14 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lige nord for slusen i Hvide Sande finder I dette 225 kvadratmeter store feriehus på Numitvej 9. Her er plads til 14 personer, fordelt på 10 soverum og med 3 badeværelser og ekstra gæstetoilet. Ideelt til storfamilien eller flere familier, der ønsker at holde ferie sammen med masser af hygge både inde og ude, hvor den store overdækkede gårdhave er perfekt til udetid det meste af året. Her kan I nå alt i Hvide Sande til fods, Vesterhavet ligger kun en kort gåtur fra ferieboligen, ligesom Hvide Sande Svømmehal kun er et stenkast derfra – så er badeferien garanteret uanset årstid.

Hyggelig indretning med brændeovn og bluetooth

Centrum i feriehuset er den store stue, hvor I kan sætte jer godt til rette med en god bog foran brændeovnen eller hygge jer med familiespil ved sofabordet, imens I lytter til jeres favoritmustik over bluetooth-dockingstationen.

I hovedhuset finder I det store praktiske og velindrettede køkken, som er moderniseret i 2020. Her er masser af plads, og det er udrustet med alt, hvad I har brug for under jeres ferie.

Størstedelen af værelserne befinder sig her i hovedhuset. I alt rummer hovedhus og anneks 10 soveværelser og 3 badeværelser samt et gæstetoilet. Annekset har iøvrigt også et lille køkken, hvor de morgenfriske kan nyde en kop kaffe uden at vække alle andre.

På Numitvej 9 er der selvfølgelig også vaskemaskine og tørretumbler, som måske især børnefamilier eller lystfiskere vil sætte pris på. Da feriehuset er tilkoblet byens fjernvarme og er udstyret med en energibesparende varmepumpe, kan omkostningerne i ferien holdes på et passende niveau.

Lukket have med åben terrasse, overdækket gårdhave og egen udkigspost

Den store lukkede have indbyder til leg og boldspil for børn og voksne. Der hører også en privat udkigspost med til grunden, og hvis I klatrer op på klitten bagerst i haven, har I en smuk udsigt ud over hele området og hele vejen til både hav og fjord.

Nyd de skønne aftner på terrassen med en lækker grillmiddag – måske fisk, tilberedt på grillen, mens I ser solen farve himlen orangerød og stjernerne komme frem. Den hyggelige, overdækkede gårdhave gør, at I kan sidde udenfor det meste af året.

Hvide Sande – byhygge og et mekka for lystfiskere og vandsport

Hvide Sande er efterhånden blevet et sandt mekka for lystfiskere, som står i store flokke på molen – og næsten alle fanger fisk. Lykkes det ikke at fange fiskene selv, kan I forsyne jer med frisk fisk hos en af byens gode fiskehandlere.

Her findes også masser af muligheder for vandsportsaktiviteter, f.eks. ligger Hvide Sande svømmehal kun 100 meter væk fra ferieadressen. Besøg surfskolen i Årgab, forsøg jer med surfing eller standup paddle. Prøv også vandski på kabelbanen.

Eller bare nyd miljøet omkring havnen med butikker, caféer og restauranter. Her er noget for alle.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4438

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit guter Ausstattung und top eingerichteter Küche. Es fehlt an nichts. Schöner gut durchdachter Außenbereich. Hier kann man sich wohl fühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Für unsere grosse Familie ein ideale Ferienhaus, deshalb haber wir für 2024 das Haus wieder gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus für viele Personen. Gut ausgestattet, moderne Küche. Durch die vielen Fenster schön hell. Viele Sitzgelegenheiten draußen inkl. überdachtem Bereich, in dem man es auch bei Regen hyggelig hat. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Ideal für den Urlaub mit Kindern (Hausdüne, eigener Fußballplatz, Basketballkorb, freier Eintritt ins Schwimmbad).

Kurze Wege zu Ortskern, Strand und Fjord.

Se flere anmeldelser


Soverum:10
Bolig-/Grundareal:225 / 900
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...