Sommerhus i yderste klitrække tæt på hav og strand

3.5
icon
icon
icon
icon
Engvej 18, Hvide Sande - Søg på husnr. F4576

På en af de bedste beliggenheder i yderste klitrække finder du dette dejlige sommerhus. Huset er velindrettet og velholdt. Det er omgivet af store terrasser, heraf ca. 35 m2 overdækket. Udenfor er der indrettet fiskerenseplads med rindende vand. 1 hund tilladt.

Fantastisk beliggenhed i yderste klitrække

Sommerhuset er beliggende på en kæmpestor naturgrund med klit, strand og hav som nærmeste nabo mod vest. Samtidigt ligger huset i gåafstand til butikker, restauranter og havnen i Hvide Sande. Er du ivrig lystfisker, er slusen i Hvide Sande et særdeles godt sted at hente aftensmaden. De nyfangede fisk kan du rense under rindende vand på husets terrasse. Den store terrasse omkranser 3 sider af huset, og derudover er der en lille terrasse mod vest. Det ideelle hus for lystfiskere og familier med børn og hund.

Velindrettet sommerhus

Huset er på 71 m2 og har plads til 4 personer i 2 soveværelser, begge med trægulve, trælofter med synlige bjælker og dobbeltsenge. I badeværelset er der en dejlig hjørnespa, bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 100 L. Perfekt til opbevaring af nyfangede fisk. I den hyggelige og velmøblerede stue er der trægulv og lyst træloft til kip. Der er desuden en flot brændeovn, fladskærms-TV og DVD. Endeligt er der gratis trådløst internet i hele huset.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 8.000
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Hvide Sande Sydstrand
  • Tyskerhavnen
  • Lyngvig Fyr (ca. 5 kilometer)
  • Kabelpark
  • Fiskeriets Hus
  • Hvide Sande Bryghus
  • Hvide Sande Svømmehal

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...