Sommerhus i yderste klitrække tæt på hav og strand

4
2799
Engvej 18, Hvide Sande - Søg på husnr. F4576
Gæsterne siger:

På en af de bedste beliggenheder i yderste klitrække finder du dette dejlige sommerhus. Huset er velindrettet og velholdt. Det er omgivet af store terrasser, heraf ca. 35 m2 overdækket. Udenfor er der indrettet fiskerenseplads med rindende vand. 1 hund tilladt.

Fantastisk beliggenhed i yderste klitrække

Sommerhuset er beliggende på en kæmpestor naturgrund med klit, strand og hav som nærmeste nabo mod vest. Samtidigt ligger huset i gåafstand til butikker, restauranter og havnen i Hvide Sande. Er du ivrig lystfisker, er slusen i Hvide Sande et særdeles godt sted at hente aftensmaden. De nyfangede fisk kan du rense under rindende vand på husets terrasse. Den store terrasse omkranser 3 sider af huset, og derudover er der en lille terrasse mod vest. Det ideelle hus for lystfiskere og familier med børn og hund.

Velindrettet sommerhus

Huset er på 71 m2 og har plads til 4 personer i 2 soveværelser, begge med trægulve, trælofter med synlige bjælker og dobbeltsenge. I badeværelset er der en dejlig hjørnespa, bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 100 L. Perfekt til opbevaring af nyfangede fisk. I den hyggelige og velmøblerede stue er der trægulv og lyst træloft til kip. Der er desuden en flot brændeovn, fladskærms-TV og DVD. Endeligt er der gratis trådløst internet i hele huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4576

D.
sagde , Fredericia

Godt og hyggeligt lille hus,der var for lidt glas og bestik i forhold til opvaskermaskineSoverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 8.000
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...