Sommerhus i udkanten af ​​Hvide Sande og tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Stormgade 78, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4618
10 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Velkommen til dette skønne sommerhus i udkanten af ​​Hvide Sande. Her kan op til 10 personer slappe af og nyde den nærliggende natur på den danske vestkyst. 2 hunde er også velkomne og kan ledsage jer på gode gåture langs den kilometerlange sandstrand. Dette feriehus er ideelt for hele familien eller vennegruppen og byder på masser af plads og faciliteter til en god ferie.

Klassisk stenhus i det sydlige Hvide Sande

Dette sommerhus er virkelig noget særligt. Med den hyggelige indretning vil alle finde et dejligt sted at slappe af. Nyd en kop kaffe eller en god vin foran brændeovnen eller afhold en hyggelig filmaften.

Det rummelige køkken har naturligvis opvaskemaskine, mikroovn og dejlig spiseplads. Brugen af ​​fjernvarme i hele feriehuset sikrer et lavt energiforbrug. Ydermere sørger gulvvarmen i de 2 badeværelser for varme fødder.

De 5 soveværelser, som hver er indrettet med 2 enkeltsenge, indbyder til en god nats søvn, så I kan samle ny energi til næste dags aktiviteter.

Masser af plads til udendørs aktiviteter og afslapning på terrassen

Feriehusets store, afskærmede terrasse er et naturligt samlingspunkt ved sommerhuset. Her er der plads til en hyggelig grillaften med hele familien.

Den store græsplæne byder på mange muligheder for udendørs aktiviteter, og hele grunden er indhegnet. Efter en gåtur langs stranden med fødderne i vandkanten, kan I skylle jer under den udendørs bruser, som kan benyttes fra april til oktober.

Centralt beliggende og nær stranden

Sommerhuset i udkanten af ​​et villakvarter i Hvide Sande har en ideel beliggenhed til en afvekslende ferie. Med kun 250 meter til Vesterhavet er det perfekt for vandsportsentusiaster. Det er også et centralt udgangspunkt for aktiviteter omkring Ringkøbing Fjord, men herfra kan I også planlægge andre udflugter.

Bare i Hvide Sande finder I mange muligheder. Der er flere museer, caféer og restauranter, der venter på jeres besøg. Hvad kunne være hyggeligere end at gå langs havnen med en softice i hånden og måske spotte en sæl?

I Hvide Sande finder I helt sikkert noget for alle, uanset om I vil slappe af eller holde en aktiv ferie.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:203 / 575
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

11 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...