Fantastisk beliggende ikke-ryger hus i Hvide Sande, 150 m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Stormgade 51, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4649
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I den sydlige del af Hvide Sande, et stenkast fra det brusende Vesterhav og den charmerende bymidte, ligger dette skønne feriehus på Stormgade 51. Med kun 150 meter til stranden kan I her holde ferie i dejlige, hjemlige omgivelser med lukket have og masser af oplevelser lige i nærheden.

Beliggenheden er særdeles perfekt for surfere, med det brusende hav lige i “baghaven”.

Hjemlig og hyggelig indretning

En af grundstenene i en god ferie er at føle sig hjemme og godt tilpas i sine ferieomgivelser, og her får I et sommerhus, hvor der i den hyggelige indretning er lagt stor vægt på det hjemlige, så I straks kan falde til i jeres nye feriehjem.

Den kombinerede stue og spisestue indbyder til hyggeligt samvær – og her kan I planlægge næste dags udflugter – eller slappe af efter en lang dag ved stranden.

Huset er til 4 personer og perfekt til den lille familie. De 4 sovepladser fordeler sig i 3 gode soverum, tæt ved det praktisk indrettede badeværelse.

Nyd morgensolen fra den østvendte terrasse

Fra stuen går man ud på den østvendte terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen, mens I ser solen stå op over Hvide Sande by.

Med til huset hører en dejlig have med fin beplantning, flere gode terrasser og en stor græsplæne med plads til leg og spil for alle. Ejeren har anlagt køkkenhave, hvor I gerne må tage for jer, hvis der er noget, der er klar til høst. I haven finder I også en lille udendørs “udestue”, et hyggeligt alternativ til terrassen, i mindre godt vejr.

I tilbygningen har i vaskemaskine og tørretumbler samt et fint grovkøkken, hvor I kan rense de friskfangede fisk, før I bruger dem som hovedingrediens i den veltilberedte grillmiddag. Nyd middagen på terrassen bagerst i haven, hvorfra I har en fantastisk udsigt til klitterne og solnedgangen.

Strand- og byferie i ét

Beliggenheden er selvfølgelig med til at fuldende ferien, og her på Stormgade 51 får I virkelig et feriehus med masser af oplevelser og det aktive byliv lige uden for hoveddøren.

Den fantastiske sandstrand ligger blot 150 m væk og kan hurtigt nås til fods. Den er helt sikkert et besøg værd, lige meget om I kommer for at sole jer og bade i sommertiden, eller I vil betragte de mægtige bølger få fri leg på en stormende efterårsdag.

Hvide Sandes charmerende bymidte på havnen ligger også kun få minutters gang væk, og her er alt, hvad hjertet begærer – både butikker, restauranter og hyggelige caféer i massevis. Oplev den livlige og idylliske atmosfære i den lille ferieby.

Her er de perfekte rammer for en dejlig ferie med masser af oplevelser og afslapning.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4649

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, kurzer Weg ins Zentrum von Hvide Sande und zum Strand, höfliche Nachbarn. Wir kommen gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein sehr gemütliches Haus vorgefunden. Es hat nur 4 deutsche Fernsehprogramme, dafür gibt es einen DVD Player. Ansonsten ist es sehr zweckmäßig und liegt sehr gut. Man kann zu Fuß schnell zum Bäcker und ist auch gleich am Strand.
Alles in allem sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus, zentral gelegen, aber ruhig. Strandnah, hoher Dünenzugang.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 568
Renoveret / Byggeår:2010 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...