Fantastisk beliggende ikke-ryger hus i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon
Stormgade 51, Hvide Sande - Søg på husnr. F4649
Gæsterne siger: icon icon

I den sydlige del af Hvide Sande, et stenkast fra det brusende Vesterhav og den charmerende bymidte, ligger dette skønne sommerhus. Her kan I holde en ferie i dejlige, hjemlige omgivelser med indrammet have og masser af oplevelser lige i nærheden.

Hjemligt og hyggeligt med dejlig have

En af grundstenene i en god ferie er at føle sig godt hjemme og tilpas i sine ferieomgivelser. På Stormgade 51 får I et sommerhus, hvor der i den lækre indretning er lagt stor vægt på det hjemlige og hyggelige, så I straks kan falde til i jeres nye feriehjem.

De lyse og venlige omgivelser kommer til at danne rammerne om masser af nye minder med de nærmeste, og både indenfor i den hyggelige spisestue og udenfor i den skønne have bliver der rig mulighed for samvær og feriehygge.

Med til huset hører en dejlig have med fin beplantning, flere gode terrasser og en stor græsplæne med plads til leg og spil for alle. Ejeren har også anlagt et bed med kartofler, persille, rabarber og purløg i haven, hvor I også gerne må tage for jer, selvfølgelig såfremt der er noget, der er klar til høst. Her kan I helt sikkert nyde de dejlige solskinsdage i fulde drag, og skulle vejret svigte, er den lille udendørs “udestue” et hyggeligt alternativ.

Fantastisk beliggenhed tæt på stranden og den charmerende bymidte

Beliggenheden er selvfølgelig med til at fuldende ferien, og her får I virkelig et sommerhus med alle de fedeste oplevelser lige uden for hoveddøren.

Den fantastiske sandstrand ligger blot 150m væk og kan hurtigt nås til fods. Den er helt sikkert et besøg værd, lige meget om I kommer for at sole jer og bade i sommertiden, eller I vil betragte de mægtige bølger få fri leg på en stormende efterårsdag.

Hvide Sandes charmerende bymidte på havnen ligger også kun få minutters gang væk, og her er alt, hvad hjertet begærer – både butikker, restauranter og hyggelige caféer i massevis. Oplev den livlige og idylliske atmosfære i den lille ferieby.

Her er de perfekte rammer for en dejlig ferie med masser af oplevelser og afslapning.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4649

D.
sagde , Danmark

Det er et virkeligt dejligt sommerhus. Ætmosfæren er som at komme ind i nogens hjem. God rumfordeling. Der var simpelthen ALT i udstyr både inde og ude. Sjældent har vi set et så veludstyret køkken. Det hele var bare så hyggeligt, pænt og velholdt. Det var lige til at dumpe ind i, og vi følte os hjemme med det samme. Haven var virkelig pæn og velholdt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 568
Renoveret / Byggeår:2010 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...