Moderne ferielejlighed mellem hav og fjord med gratis strømforbrug

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
1948
Mamrelund 6 St. D, Hvide Sande - Søg på husnr. F4673
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Hvide Sandes atmosfærefyldte havnemiljø ligger denne nyopførte ferielejlighed med plads til 4 personer og hund. Lejligheden er både moderne og praktisk indrettet, og med en beliggenhed kun få minutters gang fra både centrum og strand, bor I tæt på alting her. Strømforbruget er inklusiv fra start, så I ikke behøver tænke på ekstra omkostninger ved feriens slut.

Lyst og venligt med praktisk indretning

På Mamrelund 6, St. D vil I føle jer godt tilpas fra første ferieøjeblik, hvor I bliver mødt af den lyse, venlige og samtidig moderne indretning, der fungerer som rød tråd i hele lejligheden.

Den moderne indretning er tilsvarende praktisk, og ud over opvaskemaskinen i køkkenet, er badeværelset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter hurtigt kan blive varetaget, og I i stedet kan fokusere på ferien og fridagene.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 fine soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og enkeltsenge, og fra hvert soveværelse har I udgang til en øst- og vestvendt terrasse, hvor I kan nyde udsigten ud over det charmerende havnemiljø.

Bo få minutters gang fra centrum og strand

Her får I hele feriepakken, og ud over det velindrettede indre, har I en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af Hvide Sande. Blot 150 meter væk ligger centrum, som specielt i sommertiden summer af liv og feriestemning, og er spækket med fine forretninger, restauranter og iscaféer, hvor der kan købes softice i massevis.

Også det brusende Vesterhav kan hurtigt nås på gåben og byder på oplevelser for både store og små hele året rundt. Hvide Sandes brede sandstrand er endda før blevet kåret som Danmarks bedste og er helt sikkert et besøg værd.

Her er I garanteret en dejlig ferie med den perfekte kombination af ferieidyl, afslapning og aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4673

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Fra lejlighedens altan er der frit udsyn til det meste af den indre havn. Lige ud for lejligheden er der et kaj område for mindre fiskerbåde, der fisker i Ringkøbing Fjord.
Til fods er der nem adgang til byen gennem rørformet tunnel under hovedvejen.
Der er mulighed for havnerundfart og fiskeri fra fiskerkutter.
Der er desuden flere skoler for surfere mv.

D.
icon
icon
sagde , Juelsminde

Det er nu anden gang i år vi holder ferie på Mamrelund, det er et dejligt sted, og når man kun er to, er lejligheden passende, samtidig ligger den lige midt i byen, og tæt på stranden, så man hurtigt kan gå en dejlig tur ved vandet, og handle ind bagefter.

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Nytt,moderne og romslig. En trivelig leilighet å bo i.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...