Moderne ferielejlighed mellem hav og fjord med gratis strømforbrug

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Mamrelund 6 St. D, Hvide Sande - Søg på husnr. F4673
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Hvide Sandes atmosfærefyldte havnemiljø ligger denne nyopførte ferielejlighed med plads til 4 personer og hund. Lejligheden er både moderne og praktisk indrettet, og med en beliggenhed kun få minutters gang fra både centrum og strand, bor I tæt på alting her. Strømforbruget er inklusiv fra start, så I ikke behøver tænke på ekstra omkostninger ved feriens slut.

Lyst og venligt med praktisk indretning

På Mamrelund 6, St. D vil I føle jer godt tilpas fra første ferieøjeblik, hvor I bliver mødt af den lyse, venlige og samtidig moderne indretning, der fungerer som rød tråd i hele lejligheden.

Den moderne indretning er tilsvarende praktisk, og ud over opvaskemaskinen i køkkenet, er badeværelset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter hurtigt kan blive varetaget, og I i stedet kan fokusere på ferien og fridagene.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 fine soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og enkeltsenge, og fra hvert soveværelse har I udgang til en øst- og vestvendt terrasse, hvor I kan nyde udsigten ud over det charmerende havnemiljø.

Bo få minutters gang fra centrum og strand

Her får I hele feriepakken, og ud over det velindrettede indre, har I en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af Hvide Sande. Blot 150 meter væk ligger centrum, som specielt i sommertiden summer af liv og feriestemning, og er spækket med fine forretninger, restauranter og iscaféer, hvor der kan købes softice i massevis.

Også det brusende Vesterhav kan hurtigt nås på gåben og byder på oplevelser for både store og små hele året rundt. Hvide Sandes brede sandstrand er endda før blevet kåret som Danmarks bedste og er helt sikkert et besøg værd.

Her er I garanteret en dejlig ferie med den perfekte kombination af ferieidyl, afslapning og aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4673

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejlig lejlighed med udsigt til lille lokal fiskerhavn. Det er anden gang vi har været der og vi kommer gerne igen. Man bor midt i byen og alligevel er der stille og roligt.
Det kort og godt et rigtig dejligt sted.

D.
sagde , Danmark

Super lejlighed , godt område dejlig udsigt

D.
sagde , Danmark

God med en fin beliggenhed Hyggeligt med medhavneudsigt

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Hvide Sande Sydstrand
  • Tyskerhavnen
  • Lyngvig Fyr (ca. 5 kilometer)
  • Kabelpark
  • Fiskeriets Hus
  • Hvide Sande Bryghus
  • Hvide Sande Svømmehal

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...