Lys og moderne ferielejlighed i Hvide Sande med gratis strømforbrug

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
1948
Mamrelund 6 St. F, Hvide Sande - Søg på husnr. F4674
Gæsterne siger: icon icon

Bo stilrent og moderne midt i Hvide Sandes idylliske havnemiljø i denne fine ferielejlighed. Den praktiske og venlige indretning gør ferien så afslappende som muligt, og den fantastiske beliggenhed tæt på både centrum og strand fuldender feriepakken. Med plads til 4 personer og hund egner boligen sig perfekt til den lille familie eller kæresteparret.

En velindrettet ferielejlighed hvor der er tænkt på det hele

Med ferieadresse på Mamrelund 6, St. F får I alt, hvad feriehjertet begærer. Som det første vil I blive mødt af den moderne og lyse indretning, der byder jer varmt velkommen og sørger for god feriestemning og en afslappende atmosfære helt fra start af.

Den gode indretning bliver rundet af med praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og med gratis strømforbrug behøver I på intet tidspunkt at tage hensyn til ekstra omkostninger, når ferien lakker mod enden.

Ferielejligheden har både en vest- og østvendt møbleret terrasse med udgang fra hvert af de to fine soveværelser, og fra den østvendte terrasse har I en flot udsigt ud over den charmerende fjordhavn i Mamrelund. Og hvem ved, de morgenfriske kan måske endda få lov til at opleve den flotte solopgang på en klar morgen?

Idyllisk og fredfyldt beliggenhed med kort vej til centrum og hav

Den fredfyldte og idylliske stemning sætter rammerne for en ferie med masser af afslapning, og med en beliggenhed i hjertet af Hvide Sande er der heller ikke langt til mere “action”.

Den hyggelige bymidte ligger kun 150 meter væk, og her kan der både shoppes, spises lokale måltider på en af de gode fiskerestauranter eller købes lækre softice på en af de mange iscaféer.

Med ferieadresse midt i mellem hav og fjord, er der heller ikke langt til den brede sandstrand, som er et paradis for både store, små og hunde. Og om aftenen kan I slå mave på en hyggelig aftenspadseretur langs vandkanten, mens solen forsvinder ned i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4674

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Super lækker lejlighed, med skøn beliggenhed. Udenfor døren var fiskerne igang fra tidlig morgen med deres arbejde. Det synes jeg var meget charmerende. Lejligheden er meget moderne indrettet. Lys og enkel med flotte møbler og inventar. Der var alt hvad jeg skulle bruge.

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Fantastisk – findes ikke bedre
Lidt lydt, men ikke noget der ødelagde oplevelsen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...