Lys og moderne ferielejlighed i Hvide Sande med gratis strømforbrug

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 6 st. F, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4674
4 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Bo stilrent og moderne midt i Hvide Sandes idylliske havnemiljø i denne fine ferielejlighed. Den praktiske og venlige indretning gør ferien så afslappende som muligt, og den fantastiske beliggenhed tæt på både centrum og strand fuldender feriepakken. Med plads til 4 personer og hund egner boligen sig perfekt til den lille familie eller kæresteparret.

En velindrettet ferielejlighed hvor der er tænkt på det hele

Med ferieadresse på Mamrelund 6, St. F får I alt, hvad feriehjertet begærer. Som det første vil I blive mødt af den moderne og lyse indretning, der byder jer varmt velkommen og sørger for god feriestemning og en afslappende atmosfære helt fra start af.

Den gode indretning bliver rundet af med praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og med gratis strømforbrug behøver I på intet tidspunkt at tage hensyn til ekstra omkostninger, når ferien lakker mod enden.

Ferielejligheden har både en vest- og østvendt møbleret terrasse med udgang fra hvert af de to fine soveværelser, og fra den østvendte terrasse har I en flot udsigt ud over den charmerende fjordhavn i Mamrelund. Og hvem ved, de morgenfriske kan måske endda få lov til at opleve den flotte solopgang på en klar morgen?

Idyllisk og fredfyldt beliggenhed med kort vej til centrum og hav

Den fredfyldte og idylliske stemning sætter rammerne for en ferie med masser af afslapning, og med en beliggenhed i hjertet af Hvide Sande er der heller ikke langt til mere “action”.

Den hyggelige bymidte ligger kun 150 meter væk, og her kan der både shoppes, spises lokale måltider på en af de gode fiskerestauranter eller købes lækre softice på en af de mange iscaféer.

Med ferieadresse midt i mellem hav og fjord, er der heller ikke langt til den brede sandstrand, som er et paradis for både store, små og hunde. Og om aftenen kan I slå mave på en hyggelig aftenspadseretur langs vandkanten, mens solen forsvinder ned i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4674

D.
sagde , Skanderborg

Rigtig god lejlighed, nyere byggeri med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, virkelig rart når man holder ferie. Føler sig både privat og i kontakt med omgivelserne, stor terrasse. Indrettet i en neutral stil, så man ikke føler man er på besøg i nogens personlige inventar.

D.
sagde , Danmark

Dejlig feriebolig med det vi kunne ønske os.

D.
sagde , Herning

Et dejlig centralt sted. Dejlig og velindrettet lejlighed, men god og pæn interiør. Liv på havnen foran, som var med til at skabe en god stemning af de lokale også og ikke bare turister. Er vild med det originale liv. Perfekt placering i forhold til strand, havn og indkøb og alligevel roligt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...