Hyggelig lys fiskerhytte med gratis el

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 15, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4675
Gæsterne siger: icon icon

Vil I også gerne bo i en lille hytte direkte ved en hyggelig, idyllisk havn? Så skal I helt sikkert se med her!

Her bor I på første række ud mod fjorden med gratis el i den lille fiskerby, hvor I finder fine indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

Lyst og hyggeligt direkte på havnen

Denne lyse fiskerhytte på Tyskerhavnen har en helt speciel charme. Der er plads til 2 personer, og her kan I helt sikker tilbringe en hyggelig ferie. De 35 m² er smagfuldt indrettet, og her kan I nyde fridagene præcist, som I har lyst til. Vågn op til den smukke morgensol, og nyd den flotte udsigt gennem de store vinduespartier, mens I nyder morgenkaffen og de nybagte rundstykker.

Alle muligheder for en afslappende ferie

Efter en lang og oplevelsesrig dag ved havnen eller stranden kan I læne jer tilbage i sofaen og se en god film i fjernsynet.

De lyse trævægge sørger for en behagelig atmosfære, mens det godt udstyrede køkken, fladskærms-tv’et med satellit, gratis internetforbindelse og vaskemaskine og tørretumbler sørger for at gøre jeres ferie så afslappende og ubesværet som muligt. Tilmed er der også gratis el, så I ikke skal betale for noget, når ferien er slut.

Nyd den idylliske havnestemning ved fjorden

De små fiskerhytter har en rigtig fin beliggenhed på den lille havn, hvor de har erstattet de gamle arbejdsskure. Havnen ved Ringkøbing Fjord er på alle måder en stemningsfyldt, lille oase, og her vil I med det samme glemme hverdagens stress.

Fra havnen når I masser af ferieaktiviteter til fods. Besøg den flotte sandstrand, det historiske museum “Fiskeriets Hus”, diverse indkøbsmuligheder, svømmehallen og selvfølgelig den skønne fjord.

Hold en dejlig ferie i dette home away from home på Æ Gammel Havn 15 med fiskerhytterne som naboer og den charmerende havn lige uden for døren.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4675

D.
sagde , Danmark

Super dejligt feriehus alt i orden

D.
sagde , Aarhus C

Fint og hyggeligt lille hus med alle nødvendigt inventar.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 35
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...