Moderne ferielejlighed centralt beliggende ved Ringkøbing Fjord

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 110, 1 1, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4772
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter en centralt beliggende sommerbolig tæt på vandet? Så er du kommet til rette sted på Langsand 110, 1 1. Her venter en lys og venligt indrettet ferielejlighed med en førsteklasses beliggenhed. Ved at åbne panoramavinduerne i stuen kommer du i tæt forbindelse med den friske luft. Den moderne indretning er indbydende og hyggelig. Her kan du slappe af efter en spændende dag. Denne ferielejlighed, der er bygget i 2021, er ideel til par eller 1-2 singler. Din firbenede ven er også meget velkommen til at ledsage dig på årets dejligste dage.

Komfortabel indretning og dansk hygge

Ferielejligheden på første sal indeholder 50 velindrettede kvadratmeter. Den lyse og venligt indrettede opholds- og spiseafdeling med åbent køkken har et flot klinkegulv med gulvvarme, en rummelig spiseplads og en behagelig sofa. Herfra kan du nyde udsigten gennem de store panoramavinduer.

Du kan se frem til hyggelige aftener foran fladskærms-tv’et eller en afslappet aften med madlavning. Udover opvaskemaskine har køkkenet en køle-frysekombination med 80 l fryserum. Skal du have et par hjemmefangede fisk med hjem, kan du opbevare dem der. En komfortabel dobbeltseng med en bredde på 180 cm venter på dig i soveværelset.

Du behøver ikke at undvære bekvemmeligheder som vaskemaskine og tørretumbler. Du finder disse ved siden af ​​en rummelig brusekabine i det moderne badeværelse. Takket være gulvvarmen behøver du heller ikke bekymre dig om kolde fødder.

Overdækket altan byder altid på en hyggelig plet

Udenfor er der en afskærmet, overdækket altan og komfortable altanmøbler. Her kan du nyde den friske havluft i al slags vejr eller starte dagen med en skøn morgenmad i det fri. Der er også en grill til en hyggelig grillaften. Et lille skur i forbindelse med ejendommen er tilgængeligt for dig under din ferie.

Maritime Hvide Sande mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Velkommen til vandsportsparadiset Hvide Sande. På Langsand 110 1 1 er du centralt placeret i det gamle fiskerleje, og alligevel er der ikke langt til Ringkøbing Fjord og den danske vesterhavskyst. På grund af denne unikke beliggenhed er al vandsport tilgængelig for dig. Uanset om du fisker eller surfer, bader eller bare solbader på sandstranden, kan du nyde dette område.

Du kan selvfølgelig også tage på en afslappet cykel- eller vandretur gennem heden eller nyde en softice i en af ​​de lokale caféer på havnen. Der er altid noget at iagttage her. Har du eksempelvis set sælerne i havnebassinet?

Det siger vores gæster om sommerhuset F4772

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt für zwei Personen. Warm und herzlich eingerichtet. Ruhige Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Neue,grosse lichtdurchflutete Dachwohnung für 2 Personen, zweckmässig,praktisch,angenehm eingerichtet mit hochwertigen Möbeln ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Siedlung hat eine top Lage mit Blick auf den Fjord. Man konnte je nach Tageslicht auf entsprechende Terrasse wechseln

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...