Flot ferielejlighed tæt ved fjorden til 2 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 106 St., Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4929
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ferielejligheden her til 2 personer og en hund ligger i kanal-feriebyen Langsand – langs vand, som er en flot ferieby med kanaler, opført i 2020. Her, i kanal-feriebyen ved Tyskerhavnen og lystbådehavnen, er en helt speciel maritim stemning.

Lejligheden har en unik beliggenhed – på kanten af fjorden – og kun en kort spadseretur fra det fascinerende Vesterhav.

Eksklusiv lejlighed med flot terrasse i ”vandkanten”

Lejligheden er flot og smagfuldt indrettet i skandinavisk stil, med plads til 2 personer. Her er et dejligt soveværelse med en dobbeltseng og et flot badeværelse med brusekabine.

Det store opholdsrum er kombineret med spisehjørne og en moderne og veludrustede køkkenafdeling, hvor I har I alt, hvad der er nødvendigt til en vellykket ferie, herunder fryserum, mikroovn og opvaskemaskine.  

Stuen er lyst og hyggeligt indrettet med et sofahjørne og flotte trægulve. De store panoramavinduer mod syd giver et fantastisk lys – og man får nærmest solopgangen og marinamiljøet ”helt ind i stuen”

Her er naturligvis også vaskemaskine og tørretumbler, som gør det ment at pakke let – og til alt slags vejr.  

Oplev det hele fra den store terrasse mod vandet

På den store, sydvendte og delvis overdækkede, terrasse lige udenfor stuen – og i vandkanten – kan man virkelig opleve det hele. Herfra kan man nyde naturen ved fjorden og det autentiske miljø ved lystbådehavnen og Æ Tyskerhavn.

Man kan også nyde en grillaften på terrassen – med friskfangede fisk, købt på havnen af de lokale fiskere, alt imens man nyder en god vin, solnedgangen over klitterne og havet salte duft – dét er den ultimative nydelse og afslapning. Balsam for krop og sjæl.

Hvide Sande – byen mellem hav og fjord

Det er noget særligt ved denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske Vesterhav ligger lige i udkanten af byen. Folk her er venlige og imødekommende, – og så er de ihærdige – alt er muligt her.

Hvide Sande er Danmarks vestligste fiskeriby, – og her hvor Ringkøbing Fjord løber ud i Vesterhavet via slusen, finder I masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane, mange gode butikker og cafeer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4929

DE
D.
sagde , Deutschland

Da Ferienhaus war sehr schön, modern und für zwei Personen mehr als ausreichend. Ich mag die dänische Kunst an den Wänden und vor allem, habe ich mich HYGGE gefühlt :). Die moderne Heizung und der damit verbundene Komfort bezüglich des Raumklimas waren sehr angenehm.

Zwei wirklich kleine Anmerkungen (aber das ist eine Kritik auf hohem Niveau):
-Die Lüftung die man im Flur in der Decke hört war etwas unangenehm zu Beginn (ich habe aber auch einen sehr leichten Schlaf).
– Ich bekomme generell in warmen Räumen leicht Kopfschmerzen, vor allem nachts, in einem für mich zu warmen im Schlafzimmer. Leider konnte ich trotz Hilfe aus eurem Büro die Temperatur nicht runter regeln. So musste ich das nachts mit einem geöffneten Fenster regeln.

Ihr dürft mich gerne zitieren!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche energiesparende Ferienwohnung für zwei Personen. Alles notwendige vorhanden. Preis Leistung top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Süße kleine Ferienwohnung, perfekt für 2 Personen mit Terasse inkl. Fjordblick welche auch bei wind besessen werfen kann da gemügend Schutz gewährleistet ist.
Die Einrichtung ist sehr modern und zeitgemäß.

Alles in Ordnung!

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...