Hyggeligt byhus i Hvide Sande nær strand og centrum

3.5
icon
icon
icon
icon
Bakkevej 26, Hvide Sande - Søg på husnr. F4935
Gæsterne siger: icon icon

Nu kan du tage på en hyggelig byferie i dette flot renoverede byhus på Bakkevej 26 i Hvide Sande. Lad bilen stå og nyd både strandture, shopping og restaurantbesøg på havnen i den hyggelige fiskerby – eller hent den friskfangede fisk i en af byens mange fiskebutikker til en lækker feriemiddag, som I selv tilbereder. Jeres hunde er selvfølgelig også velkommen – her er endda en hundegård til dem.

Gennemført hyggelig atmosfære – perfekt til ferie

Selvom der er meget at give sig til i Hvide Sande, er det altid rart med et hyggeligt og komfortabelt feriehjem til, når stængerne skal op og hvile i sofaen eller på en solvogn efter en begivenhedsrig dag. Og det er lige, hvad du får, når du booker dette stilfulde, komfortable og samtidig hyggelige byhus i Hvide Sande. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, og er indrettet særdeles moderne og lækkert. De store vinduer ved spisebordet inviterer et fantastisk lysindfald indenfor. I kan lave jeres morgenkaffe i den integrede kaffemaskine i køkkenet og sætte jer udenfor på den flotte træterrasse eller slænge jer i sofaen, indtil børnene vågner. I haven er her plads til børnenes leg og hundene kan være med, da der er stakit hele vejen rundt om huset. Nyd solens skær og mærk ferieroen sænke sig.

Hold ferie i Hvide Sande

Med kun 400 m til havet og til centrum af Hvide Sande kan du med fortrolighed forlade din bil i et par dage. Hvide Sande byder på mange butikker og supermarkeder, men også smukke fiskesteder på kajen eller ved låsen. Du kan også have det sjovt i kabelparken på vandet eller bare tage en lang strandtur og om aftenen stoppe i en af ​​restauranterne. En cykeltur langs klitlandskabet i retning af Søndervig eller Nymindegab er klart et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4935

D.
sagde , Danmark

Stort og moderne velindrettet hus i Hvide Sande by. Tæt på strand og restauranter og indkøb. Dejligt med 3 terrasser og masser af plads. Køkken meget veludstyret, tv overalt, velfungerende internet.

D.
sagde , Fredericia

FULD TILFREDSSoverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 582
Renoveret / Byggeår:2004 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...