Byhus midt i Hvide Sande

3
icon
icon
icon
2548
Hedevej 4, Hvide Sande - Søg på husnr. F4941

Kom med indenfor – vi byder velkommen i byhuset på Hedevej 4 i Hvide Sande. Feriehuset er på 85 m² og er senest renoveret i 2019. Huset rummer 3 soverum og på værelserne er der hhv. 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge.

Mærk det pulsende byliv

Når I holder ferie på Hedevej 4, vil I føle jer som en del af byen. I har byens butikker tæt på og skal man være på den aktive ferie, er her også fuld af muligheder. Her er gratis forbrug og lyst indrettet. Dejligt lyst køkken i åben forbindelse til stuen. Fra stuen er her udgang til træterrassen, som er placeret i højde. Her vil det være oplagt at sidde og nyde aftensolen og spise en dejlig middag med hele familien. Haven er også et kapitel for sig selv. Der er rig mulighed, for at børnene er underholdt hele ferien. En hyggelig bålplads og en sandkasse med en lille bænk, så I stadig kan være sammen. Haven har også plads til en omgang fodbold eller vikingespil. Desuden indeholder huset bl.a. også et badekar, faldskærms tv og gratis internet.

Oplevelser helt tæt på

Hvide Sande er en dejlig lille fiskerby, som ligger lige imellem fjorden og havet. Her er et hav af muligheder, både for den aktive familie, med vandskisport, cykelture og en bunkertur ved Houvig fæstning. Men også en masse oplevelser for familien, som sætter pris på en afslappende ferie. Her er masser af shopping muligheder både i Hvide Sande, men sandelig også i Søndervig og Ringkøbing, som ligger ca. 25 km væk fra Hvide Sande.   Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 442
Renoveret / Byggeår:2019 / 1957

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...