Hyggeligt byhus, centralt i Hvide Sande og kun 250 m fra havet

3
icon
icon
icon
Hedevej 4, Hvide Sande - Søg på husnr. F4941

Vi byder jer velkommen i byhuset på Hedevej 4 midt i Hvide Sande. Huset er på 85 m² og er senest renoveret i 2019. Med kun 250 meter til det fascinerende Vesterhav og en beliggenhed næsten i centrum, på en rolig lukket villavej, har I her alle muligheder for at kombinere strandferie og byferie.

Dejligt hus med udsigt til klitterne

Huset er lyst og hyggeligt indrettet i skandinavisk stil. Eftersom huset har kælder, ligger stueetagen lidt højt – og det giver en fantastisk udsigt til bl.a. klitterne.

Det store åbne rum med kombineret stue og spisestue med køkkenafdeling, er husets hjerte, hvor alle samles og hvor alle kan være med i fællesskabet. Stuen er hyggelig indrettet i lys og skandinavisk stil med udsigt til klitterne, og med udgang til den forhøjede terrasse.

Køkkenet er stort og praktisk indrettet med megen skabsplads og bl.a. frostboks, mikroovn og opvaskemaskine.

Her er masser af gangplads, hvor der er plads til overtøj m.m. Fra gangen er der adgang til de 3 fine soverum er med hhv. 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, og til badeværelset.

Her er ingen yderlig udgift til strøm, da det er indeholdt i lejen.

Oplev det hele fra terrassen; solnedgang over klitterne og lyden af havets brusen

Grunden her på Hedevej 4 er helt indhegnet, så her er kan man roligt nyde solen, mens børnene spiller fodbold eller leger i sandkassen. Et bålsted – og små bænke omkring – indbyder til hyggelige familieaftner med snobrød og hygge.

Fra den dejlige forhøjede terrasse har I en god udsigt til klitterne og haven. En veltilberedt grillmiddag her, mens I ser himlen farves orangerød over klitterne, og med havets beroligende brusen, er den ultimative nydelse og ren afslapning.

Bo i det autentiske Hvide Sande, tæt på både centrum, hav og fjord

Hvide Sande er i dag en aktiv fiskeriby. Byen har rigtig meget at byde på i forhold til butikker, restauranter og forretninger og dog fornemmer man det autentiske miljø med bl.a. fiskeriet og det til tider barske liv, her er.

Byen har havet med de skønneste sandstrande på den ene side, og fjorden med det rolige vand på den anden side. På fjorden har man bl.a. mulighed for at afprøve diverse vandskisportsgrene, så som surfing, vandski og meget mere.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 442
Renoveret / Byggeår:2019 / 1957

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...