Fint byhus i Hvide Sande kun 200 m fra Vesterhavet, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevej 6, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4962
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den hyggelige fiskeriby Hvide Sande finder I dette fine byhus på Hedevej 6 – tæt ved det spændende havnemiljø og alle butikkerne, og kun 200 meter fra de hvide sandstrande og det fascinerende Vesterhav. Feriehuset har plads til 4 personer og familiens firbenede venner, som også er velkomne. Parkér bilen i carporten – og nyd ferien her, hvor alt findes i gåafstand.

Lys og rummelig indretning

Et dejligt stort opholdsrum med stue og spiseafdeling er det centrale i feriehuset. Herfra er der åbent til den veludrustede og store køkkenafdeling med god skabsplads og arbejdsplads, mikroovn og opvaskemaskine.

Fra køkkenet er der direkte udgang til ferieboligens sydvendte terrasse, så I nemt kan nyde måltiderne udenfor. Måske skal dagen startes med morgenkaffe til solopgangen over byen og Ringkøbing Fjord.

Badeværelset er praktisk indrettet med fliser, og der er selvfølgelig gulvvarme. Vaskemaskine og tørretumbler findes også i byhuset, hvilket især er praktisk for børnefamilier og ved længere ophold.

Skønne terrasseområder og kun 200 meter til stranden

Rundt om feriehuset er der flere skønne terrasseområder, bl.a. et helt lukket og ugeneret område, hvor I roligt kan lade både børnene og hunden løbe frit rundt, mens I nyder solens stråler fra liggestolene. Den overdækkede del af terrassen er med til at forlænge udelivet.

Ultimativ afslapning og nydelse er en veltilberedt grillmiddag på terrassen – imens I ser himlen farves purpurrød over klitterne og hører havets brusen i baggrunden.

Ønsker I at opleve solnedgangen ved vandet, er det blot en lille aftentur på 200 meter til stranden. Få minutters gang, og så står I helt nede ved vandkanten. Hvad mere kan man ønske sig?

Hvide Sande har det hele – bo få minutters gang fra centrum

På Hedevej 6 bor I tæt på både Hvide Sande centrum, havet og fjorden. Hvide Sande er Danmarks 5. største fiskerihavn, og her er et spændende og levende havnemiljø. Der er også rig mulighed for at købe frisk fisk med hjem i en af de gode fiskebutikker.

Hvide Sande har meget at byde på i forhold til butikker, caféer og restauranter – og alligevel kan I stadig mærke det autentiske miljø med bl.a. fiskeriet og det til tider barske liv, her var engang.

På den ene side af byen ligger havet med de skønneste sandstrande – og på den anden side ligger Ringkøbing Fjord. Her kan diverse vandskisportsgrene, såsom surfing, standup paddle, vandski og meget mere afprøves på roligt vand.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4962

DE
D.
sagde , Deutschland

Für zwei Personen und zwei Hunde ist das Haus sehr großzügig. Durch den von esmark montierten Zaun an der vorderen Rasenfläche konnten die Hunde das Grundstück nicht verlassen. Die Ausstattung der Küche war gut mit Backofen, Spülmaschine usw.
Die Utensilien (Messbecher etc.) Könnten etwas umfangreicher sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines Haus in top Lage. Sowohl Strand als auch die „Stadtmitte“ kann man in wenigen Minuten zu Fuß erlaufen. Das Haus ist nicht mehr das jüngste, hat aber alles was man so braucht. Es war sauber und ordentlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Lage, sehr zentral sowohl zum Strand als auch zum Ortszentrum.Dennoch ruhig. Schöne Terrasse, windgeschützt, aber immer mit einem sonnigen Platz. Gute Ausstattung, lediglich die Küche könnte etwas besser ausgestattet sein.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:98 / 399
Byggeår:1957

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...