Lækkert, renoveret sommerhus midt i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Parallelvej 25, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: FF1189
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I den hyggelige fisker by, Hvide Sande, finder I dette dejlige feriehus på Parallelvej 25. Feriehuset er nænsomt renoveret i 2022 og fremstår lyst og venligt. I dette feriehus er der rigeligt plads til 4 personer.

Skønt opholdsrum med brændeovn og Bluetooth enhed

Straks I træder ind i dette feriehus, vil I føle jer som hjemme. Det praktisk indrettede køkken byder på opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur. Her kan familiens favorit retter hurtigt tilberedes.

Når familien samles i den hyggelige stue foran brændeovnen, breder hyggen sig hurtigt. Lyt til ildens gnitren, mens I læser en god krimi eller blot sidder og nyder en god serie i tv´et.

Badeværelset byder på behagelig gulvvarme, hvilket er dejligt til de lidt koldere morgener.

De to soveværelser byder på henholdsvis 1 dobbeltseng samt to enkeltsenge. Gulvet i soveværelserne er super fine trælaminat gulve, som også er behageligt på de lidt varmere dage.

Dejlig terrasse med gasgrill og behagelige havemøbler

Nyd aftenen på den hyggelige terrasse, sæt jer i de komfortable havemøbler og nyd den friske luft. Når I skal tilberede aftensmaden, kan i blot tænde for gasgrillen, og på kort tid er aftensmaden klar.

Nyd den skønne aftenhimmel og stjernerne, mens I hører Vesterhavets brusen i det fjerne.

Byen mellem hav og fjord

Beliggenheden indbyder til masser af oplevelser, Hvide Sande er beliggende mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her er et væld at oplevelser, der bare venter på jer.

Smut til stranden og nyd solen eller forsøg jer med surfing, måske familiens mindste vil elske at flyve med drage? Forsøg jer med vandski eller på wakeboard ved den nærliggende kabelbane, her kan I også forsøge jer med kano sejlads.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:150 / 631
Renoveret / Byggeår:2022 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...