Skønt feriehus med lukket terrasse tæt på Lyngvig Fyr

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 31, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5036
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger på en naturgrund med udsigt til Lyngvig Fyr, der er omgivet af et fredet hedeareal. Så her kan du nyde en afslappet ferie med familien med gåture i naturen og til stranden. I feriehuset er der også spabad og sauna, hvor både store og små kan hygge sig.

Hyggeligt feriehus med en lys og rummelig indretning

Feriehuset er flot og lyst indrettet, så det fremstår indbydende til en dejlig familieferie. I hjertet af feriehuset er der indrettet en hyggelig spiseafdeling, hvor du også udover måltiderne kan hygge dig med familien og spille spil, tegne og planlægge feriens udflugter.

Køkkenet, hvor vinduerne går i kip er udstyret med alt, hvad I skulle få brug for. Gulvet er belagt med klinker og der er endda gulvvarme, så fødderne også her holder sig dejligt varme.

Derudover er der en rummelig stue, hvor du kan se en god film eller læse en spændende bog, mens brændeovnen spreder varme og hygge. På det store badeværelse er der også spabad og sauna, hvor du kan forkæle krop og sjæl, eller lade børnene plaske i de varme bobler.

Stor lukket terrasse – perfekt til familier med småbørn og hund

Der er en stor skøn terrasse, der dækker både øst-, syd- og vestsiden af feriehuset. På den måde kan du nyde hele dagen lige fra morgenkaffen til en hyggelig grillaften på terrassen.

Terrassen er desuden lukket, så du roligt kan lade dine små børn og hund gå rundt uden større opsyn.

Dejlig beliggenhed tæt på Lyngvig Fyr

Feriehuset har en dejlig beliggenhed på en naturgrund i Nr. Lyngvig. Og fra feriehuset er der udsigt til Lyngvig Fyr, der er et smukt vartegn for området, og du kan endda komme op i toppen af det og nyde den storslåede udsigt over området og Vesterhavet.

Omkring Lyngvig Fyr er der et stort fredet hedeareal, hvor du på lange gåture på de små stier kan nyde naturen. Og der er heller ikke langt ned til stranden, hvor du kan tage en afkølende dukkert på de varme dage eller bare gå langs vandet og nyde den friske, salte havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5036

D.
sagde , Danmark

Lyst og praktisk indretning, indeholdt alt had man havde brug for kommer gerne igen.

D.
sagde , Fjenneslev

Et godt vedholdt feriehus med en god indretning. Dejlig stor indhegnet terrasse, som er superfin, når man har hund med. Værelserne har en god størrelse og sengene en god bredde i forhold til, hvad man ellers tit oplever i feriehuse.Huset ligger i er roligt ferieområde, og der er flere små stier til stranden gemmen området. Grunden omkring huset kan ikke bruges, da det er en naturgrund med marehalm, som de fleste grunde jo er på Holmsland Klit, men så er der til gengæld den store dejlige terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.250
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...