Skønt sommerhus til 10 personer tæt på fjorden med udestue

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 9, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5362
10 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Velkommen til Anker Eskildsens Vej 9, et moderne, lyst og rummeligt sommerhus med masser af potentiale for en dejlig ferie ved Vestkysten. Sommerhuset er beliggende med kort afstand til fjorden og med bademuligheder, som er et stort hit blandt børnene. 

Dette smukke sommerhus har plads til i alt 10 personer og en hund. Så hvis I har en stor familie eller er to familier, der ønsker at holde ferie sammen, er dette hus et skønt valg. Med de 180 kvadratmeter er der plads til samvær og en hyggelig ferie. Og selvfølgelig skal jeres kæledyr ikke efterlades derhjemme, for med dette hus kan alle familiemedlemmer være med, også de firbennede. 

Sommerhuset blev bygget i 2019 og fremstår derfor moderne og velindrettet. Feirehuset har også store vinduespartier, så der kommer masser af naturligt lys ind i sommerhuset.  

Lyst og rummeligt med sjove aktiviteter og udestue med store vinduer

Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse og er kombineret som et køkkenalrum. Her kan alle jeres familiemedlemmer hygge sig sammen. Om du laver mad i det veludrustede køkken med både komfur, fryser, køleskab og mikroovn, eller om du slapper af i stuens komfortable møbler med en filmm så vil I hele tiden kunne tilbringe tid sammen. Til ekstra stemning er der et bluetooth anlæg i huset, således at I kan høre musik, som alle kan synge med på.

Med adgang fra køkkenalrummet kan I nyde jeres måltider i sommerhusets lyse udestue med de store gulv til loft vinduer. Så kan I altid få de første solstråler på en kølig morgen. I udestuen er der også sørget for underholdning med sommerhusets bordtennisbord, så der er mulighed for en sjov bordtenniskamp.

Sommerhuset har ikke mindre end 5 toiletter, så I undgår kø til badeværelserne om morgenen. Nogle af de 5 soveværelser har direkte adgang til deres eget badeværelse. Alle badeværelserne har gulvvarme, så I ikke skal fryse jeres fødder efter et dejligt varmt brusebad. Desuden er der også gulvvarme i opholdsrummet, så I kan holde varmen hele tiden.

Sommerhuset har 5 soveværelser som alle sammen har 2 enkelt senge. Værelserne fremstår alle lyse og åbne, og nogle af dem har endda direkte adgang til terrassen, så man kan få lidt frisk luft ind om morgenen. Værelserne er alle sammen udstyret med en mikroovn og et lille køleskab, så du har koldt vand eller varm kaffe i nærheden hele tiden.

Rummelig og åben terrasse tæt på fjorden med sandkasse

Den rummelige og åbne terrasse har massere plads til hele familien. Nyd en dejlig aftensmad fra husets gasgrill, mens I sidder komfortabelt i havemøblerne under husets store parasol. Eller nyd vejret med ansigtet direkte op i solen på en af sommerhusets komfortable solsenge. Alt imens jeres børn bygger sandslotte i sommerhusets sandkasse. I kan også gå en tur med børnene ned til fjorden for at fange nogle krabber.

Hvis I holder ferie i de lidt køligere måneder, skal I selvfølgelig ikke snydes for at nyde naturen og solstålerne. Da I her kan benytte udestuen, som med de store vinduer i hele rummet skaber en følelse af at være ude i det fri.

Mellem byerne Hvide Sande og Søndervig og tæt på fjorden

Anker Eskildsens Vej er placeret midt i mellem den lille charmerende havneby Hvide Sande og turistområdet Søndervig. Begge byer emmer af liv og feriestemning i de forskellige sæsoner. Der er masser af butikker, restauranter og aktiviteter at opleve begge steder. Blandt andet er der i sommerperioden ofte musikarrangementer rundt i Hvide Sande 

Hvis I ønsker en tur til stranden, er der god adgang til de hvide sandstrande ved Vesterhavet fra både Hvide Sande og Søndervig. Det er blot en lille køretur på omkring 10 minutter, eller en forfriskende cykeltur for at nå til begge byer. Så tag strandhåndklæderne under armen og oplev den fantastiske sandstrand ved Vesterhavet, og lad jeres børn nyde en dukkert i vandet. Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.201
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (400 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...