Klassisk sommerhus med spa og plads til 8 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 50, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5464
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Drømmer I om at holde ferie på den jyske vestkyst i et klassisk sommerhus i et idyllisk sommerhusområde, så kunne Fyrmarken 50 være et godt bud. Sommerhuset ligger i Nr. Lyngvig, er på 114 m2 og har plads til 8 personer. Hunde er også hjertelig velkomne her.

Opvarmet lys udestue

Sommerhuset på Fyrmarken 50 emmer af klassisk sommerhusstemning og er indvendigt beklædt med hvide træpaneler og lofter. Sammen med brændeovnen og det åbne køkken med integreret stue skaber det den helt rigtige feriefornemmelse, når man træder ind ad døren.

Sommerhuset er blevet renoveret i 2021, fremstår pænt og velholdt og har 4 soverum, heraf 2 med dobbeltsenge. Køkkenet indeholder mikroovn og køleskab og er i åben forbindelse med stuen. Herfra er der udgang til den dejlige, lyse og opvarmede udestue, hvis store vinduespartier byder den smukke jyske natur indenfor. Et af sommerhusets highlights er spaen som indbyder til afslapning og wellness følelse på ferien. Der er indlagt fibernet, så I har en hurtig forbindelse på ferien, og der er desuden Chromecast og fladskærms-tv i stuen også.

Stor naturgrund

Sommerhuset på Fyrmarken 50 ligger på en 1263 m2 stor naturgrund, og her kan både børn og hunde boltre sig på den store plæne, hvor der også findes gyngestativ, legehus og sandkasse. Grunden indbyder til mange timers leg på ferien. Imens kan de voksne nyde solen fra en af terrasserne, hvor der er grill, parasol og havemøbler.

Nr. Lyngvig – et populært ferieområde

Sommerhusets beliggenhed er i det populære ferieområde Nr. Lyngvig, og fra alle sider i Nr. Lyngvig kan man se områdets vartegn, nemlig Lyngvig Fyr. Tag turen op ad de 228 trin og nyd en fantastisk udsigt udover Vesterhavet til den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden.

Hvis du er interesseret i vandsport, så ligger der en kabeltrukket vandskibane i Hvide Sande kun fem minutter fra Nr. Lyngvig. Syd for byen finder du et helt vandsportscenter – her kan du blandt andet windsurfe.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.263
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...