Spændende klitgård tæt på Nr. Lyngvig Fyr

3.5
2868
Holmsland Klitvej 89, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5823

En unik mulighed for at holde ferie på en charmerende klitgård fra 1869, som er renoveret i 2010. Der er god plads til 8 personer på de 200 m2 der er til udlejning. Der er 2 andre lejemål på ejendommen. Der er en skøn lukket terrasse mod vest, samt en særdeles anvendelig pavillon. 2 hunde tilladt.

Sommerhusferie på en klitgård

Dette er en enestående mulighed for en anderledes ferie, hvor en gammel ejendom kombineres med moderne bekvemmeligheder. Der er synlige bjælker i mange af rummene, som desuden fremstår meget forskelligt. Hele sydfløjen består af køkken, spiseafdeling og stue. Der er flisegulv over det hele, hvoraf der er gulvvarme i hele den østlige del. Køkkenet er stort, og der er udover en keramisk kogeplade også mulighed for at tilberede maden over gasblus eller på den indvendige grill. Der er også en opvaskemaskine, en mikroovn og i et separat rum en fryser på 200 l. Der flere spiseborde og i stuen er der flere møbelarrangementer at vælge imellem, alt afhængig af om man ønsker at læse, spille eller se TV. Der er en stor fladskærm med DVD og et godt musikanlæg helt mod øst, hvorfra man også kan nyde den smukke udsigt over Ringkøbing Fjord. Den flotte gamle brændeovn er særdeles dekorativ. Længst mod vest er der også mulighed for at se TV og DVD, ligesom det er her, de små kan lege. Her er der også en sovesofa. Det første af de 3 soveværelser har flisegulv og køjesenge. Det næste har gulvtæppe og en dobbeltseng med elevation, samt mulighed for en ekstra opredning. Til dette soveværelse er der eget badeværelse med bruseniche, gulvvarme og dobbelt håndvask. Det sidste værelse har flisegulv og en dobbeltseng. Der er desuden 2 yderligere badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. Mod vest er der et stort bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, samt god plads til opbevaring af overtøj og fodtøj.

Skønne udenomsarealer

Mod vest er der en fremragende stor lukket terrasse, ideel til både børn og hund. Her kan man virkeligt nyde roen og den vidunderlige udsigt, som bl.a. omfatter Nr. Lyngvig Fyr. Der er en stor sandkasse til de små og en indbydende og helt lukket pavillon, som kan benyttes mange af årets måneder. Den er især ideel til grilaftener, og bliver det for varmt, kan alle vinduer åbnes og hermed ventilere pavillonen.

Fordelagtig for alle

Denne klitgård kan skabe en fantastisk ramme for en alle tiders ferie. Den er børne- og hundevenlig, selvom der er mange m2 er den rengøringsvenlig. Den er placeret midt mellem Søndervig og Hvide Sande, tæt på både fjord og hav.

Der betales et fast beløb på kr. 550 pr uge for strøm og varme.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:200 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1869

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

3 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinkertæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...