Spændende klitgård tæt på Nr. Lyngvig Fyr

4
icon
icon
icon
icon

Holmsland Klitvej 89, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5823
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

En unik mulighed for at holde ferie på en charmerende klitgård fra 1869, som er renoveret i 2010. Der er god plads til 10 personer på de 200 m2 der er til udlejning. Der er 2 andre lejemål på ejendommen. Der er en skøn lukket terrasse mod vest, samt en særdeles anvendelig pavillon. 2 hunde tilladt.

Sommerhusferie på en klitgård

Dette er en enestående mulighed for en anderledes ferie, hvor en gammel ejendom kombineres med moderne bekvemmeligheder. Der er synlige bjælker i mange af rummene, som desuden fremstår meget forskelligt. Hele sydfløjen består af køkken, spiseafdeling og stue. Der er flisegulv over det hele, hvoraf der er gulvvarme i hele den østlige del. Køkkenet er stort, og der er udover en keramisk kogeplade også mulighed for at tilberede maden over gasblus eller på den indvendige grill. Der er også en opvaskemaskine, en mikroovn og i et separat rum en fryser på 200 l.

Hygge i stuen med brændeovn eller air hockey-spil

I stuen er der flere møbelarrangementer at vælge imellem, alt afhængig af om man ønsker at læse, spille eller se TV. Her er også mulighed for at hygge med en familiedyst ved air hockey bordet. Der er en stor fladskærm med DVD og et godt musikanlæg helt mod øst, hvorfra man også kan nyde den smukke udsigt over Ringkøbing Fjord. Den flotte gamle brændeovn er særdeles dekorativ. Længst mod vest er der også mulighed for at se TV og DVD, ligesom det er her, de små kan lege. Her er der også en sovesofa. Det første af de 3 soveværelser har flisegulv og køjesenge. Det næste har gulvtæppe og en dobbeltseng med elevation, samt mulighed for en ekstra opredning. Til dette soveværelse er der eget badeværelse med bruseniche, gulvvarme og dobbelt håndvask. Det sidste værelse har flisegulv og en dobbeltseng. Der er desuden 2 yderligere badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. Mod vest er der et stort bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, samt god plads til opbevaring af overtøj og fodtøj.

Skønne udenomsarealer

Mod vest er der en fremragende stor lukket terrasse, ideel til både børn og hund. Her kan man virkeligt nyde roen og den vidunderlige udsigt, som bl.a. omfatter Nr. Lyngvig Fyr. Der er en stor sandkasse til de små og en indbydende og helt lukket pavillon, som kan benyttes mange af årets måneder. Den er især ideel til grilaftener, og bliver det for varmt, kan alle vinduer åbnes og hermed ventilere pavillonen.

Denne klitgård kan skabe en fantastisk ramme for en alle tiders ferie. Den er børne- og hundevenlig, selvom der er mange m2 er den rengøringsvenlig. Gården ligger i den smukke natur midt mellem Søndervig og Hvide Sande, tæt på både fjord og hav.

Der betales et fast beløb på kr. 550 pr uge for strøm og varme.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5823

D.
sagde , Danmark

Huset var kæmpe stort og der var masser af plads hvis man har en stor familie som mig. Super dejlig gårdhave hvor man kunne slippe både børn og hund løs uden at bekymre sig om de kunne rende væk.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1869

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...