Velholdt sommerhus i Nørre Lyngvig på plænegrund

4
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 1B, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5867
6 pers.
Antal personer
1250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og velholdt sommerhus beliggende i et hyggeligt sommerhusområde nord for Hvide Sande. Huset ligger på en plænegrund med gode muligheder for leg og boldspil, her er også opstillet sandkasse og gynge til de mindste.

Nørre Lyngvig – midt mellem Søndervig og Hvide Sande

Et rigtigt hyggeligt sommerhusområde midt på tangen, mellem Hvide Sande og Søndervig. Ikke langt fra huset ligger et stort fredet hedeområde med lille naturcenter og Nr. Lyngvig Fyr, hvor en tur op i toppen er et absolut “must”. Ellers er et besøg i Hvide Sande og Søndervig også obligatorisk. Her venter gode restauranter og spændende specialbutikker på dig.

Plænegund til leg og boldspil

Dette velholdte sommerhus er beliggende på en plænegrund, der indbyder til leg og boldspil, og for de mindste er der opstillet gynge og sandkasse. Huset er indrettet til 6 personer og har 3 soveværelser med dobbeltsenge. Det praktisk indrettede køkken er f.eks. udstyret med opvaskemaskine og mikroovn. I den dejlige stue er der åbent til kip og masser af lysindfald, som giver et dejligt og indbydende opholdsrum. Her er trægulve, brændeovn, gode møbler og fladskærm. Du kan lade ungerne lege eller tage en middagslur i den hyggelige alkove.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5867

D.
sagde , Danmark

Sommerhuset levede fint op til vores forventninger. Der er fint plads til en større familie med tre soveværelser og en hyggelig alkove.
Der er fint med udstyr i køkkenet. Internet og TV (chromecast) fungerede upåklageligt.
Der er 2 terasseområder med fine terassemøbler, en god stor have med gyngestativ og rigelig plads til boldspil.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.706
Renoveret / Byggeår:2005 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...