Luksuriøst aktivitetshus til 8 personer med udendørs spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 14, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GG1071
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Drømmer I om en femstjernet ferie ved Vesterhavet med underholdning for hele familien? Så er dette luksuriøse aktivitetshus i Nr. Lyngvig et godt bud på jeres næste ferieadresse! Her får I et topmoderne feriehus med plads til 8 personer, der blandt andet byder på aktivitetsrum med billard og bordtennis, sauna og en lækker terrasse med udendørs spabad og udebruser. Op til 2 hunde er desuden velkomne på feriematriklen.

Femstjernet feriehus med luksuriøs indretning, billard og bordtennis

Velkommen på Sivbjerg 14 – et ideelt feriehus til jer, der godt kan lide at holde en ferie lidt ud over det sædvanlige. Det femstjernede sommerhus er opført i 2021 i stilfulde kvalitetsmaterialer og emmer af luksus fra ende til anden.

Den topmoderne indretning efterlader ikke meget at ønske; ud over, at der selvfølgelig er sørget for alle praktiske nødvendigheder, er der også tænkt på underholdningsaspektet. Derfor får I her et aktivitetsrum med både billard og bordtennis, hvor de konkurrenceglade og aktive feriegæster rigtigt kan slå sig løs og brillere.

Wellnessoplevelser med udendørs spabad, udendørsbruser og sauna

Afslapning er også et nøgleord i indretningen. Feriehuset byder på flere lækre wellnessoplevelser og muligheder for ægte selvforkælelse. På den store træterrasse står udespaen klar til at tage hånd om jer, og et afbræk i den varme jacuzzi er en sikker vej til fornyet energi.

Ud over et udendørs spabad er terrassen udstyret med en udendørs bruser, så I kan få jer et skyl i den friske luft. Indenfor kan I tænde op i sommerhusets sauna og læne jer tilbage i varmen.

Dejlig beliggenhed i Nr. Lyngvig tæt på populær attraktion og Vesterhavet

Det luksuriøse aktivitetshus har en dejlig beliggenhed i Nr. Lyngvig. Hele plænegrunden er omkranset af træer og buskads, så I på ganske ugeneret vis kan nyde fridagene, og i haven er der fodboldmål, så børn og barnlige sjæle er godt underholdt.

Feriehuset ligger godt 10 minutters gang fra en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr. Fra fyret er der desuden kort vej til stranden, hvor nye, spændende naturoplevelser venter hele året rundt. Den charmerende havneby, Hvide Sande, ligger et par kilometer syd for sommerhuset og byder på alt fra dagligvarer og nybagt morgenbrød til lækre restauranter og fiskerimuseum.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.201
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...