Dejligt sommerhus til 6 personer med brændeovn og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 4, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GW1394
6 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne sommerhus til 6 personer i Nr. Lyngvig er der lagt op til feriehygge med familien. Det er lyst og hyggeligt indrettet med brændeovnen i centrum. En forfriskende gåtur ved Ringkøbing Fjord eller Vesterhavet er kun et stenkast væk, og I er naturligvis velkommen til at tage hunden med.

Hyggeligt indrettet sommerhus med brændeovn og gulvvarme

Feriehuset i Nr. Lyngvig er lyst og hyggeligt indrettet, hvilket er den perfekte ramme for en ferie i det vestjyske. Sommerhuset rummer en kombineret stue- og køkkenafdeling, så I har mulighed for at spille brætspil foran feriehusets brændeovn, samtidig med I holder øje med madlavningen i køkkenet.

Sommerhuset er udstyret med 2 badeværelser, så der aldrig er kø om morgenen. Desuden har begge badeværelser gulvvarme, hvilket også er at finde i sommerhusets opholdsrum. Hvis vestenvinden har vist tænder, og I skal varmes op efter en gåtur, er der en økonomisk varmepumpe i sommerhuset.

Feriehus på en dejlig grund med sol hele dagen

Når der skal skrues op for afslapningen, kan I med fordel bevæge jer ud på en af feriehusets terrasser. Morgenkaffen kan nydes på den østvendte terrasse, og derefter kan I følge solens stråler, da sommerhusets afskærmede terrasse mod vest strækker sig helt om på sommerhusets sydside.

På den 1.758 kvadratmeter store grund har de yngste gæster rig mulighed for at brænde krudt af på sommerhusets græsplæne. Når børnene er trætte, og solen går ned, kan hele familien nyde god mad fra feriehusets grill, og de voksne måske et godt glas vin i anledning af ferie.

Nyd ferien i den vestjyske natur – tæt på fjord og hav

Når I holder ferie på Sivbjerg 4, er I tæt på det bedste, den vestjyske natur kan tilbyde. I har ikke langt til Ringkøbing Fjord og Vesterhavet eller en gåtur i de smukke klitter. Nr. Lyngvig Fyr er utvivlsomt et besøg værd, hvor I kan nyde en flot udsigt over området.

De nærmeste indkøb er at finde i havnebyen Hvide Sande, som kun er 5 minutter væk i bil. Her finder I desuden også diverse specialbutikker samt caféer og restauranter. Ellers kan I bevæge jer mod nord til feriebyen Søndervig, hvor der er feriestemning og mulighed for diverse indkøb. 

Det siger vores gæster om sommerhuset GW1394

D.
sagde , Danmark

Et skønt og meget veludstyret feriehus

D.
sagde , Danmark

Super fint hus plads til hele familien, hyggeligt. Dog kunne jeg godt savne at man ikke skulle køre til alting. Området virker lidt dødt i forhold til at gå afstand til noget. Men ellers er vi fuld ud tilfreds med det heleSoverum:4
Bolig-/Grundareal:89 / 1.758
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...