Lækkert rækkehus med spabad nær hav og fjord

3
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 3i, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GW1398
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

På Anker Eskildsens Vej 3i i Nr. Lyngvig ligger denne skønne feriebolig, der har plads til 6 personer. I feriehuset er der lagt op til en hyggelig og afslappende ferie for hele familien. Sommerhuset har et lækkert spabad, hvor selv de fladeste batterier kan blive ladt op.

Hyggelig og lys indretning – spabad på badeværelse

Over alt i ferieboligen på Anker Eskildsens Vej 3i vil I opleve et fantastisk lysindfald, der skaber en skøn og indbydende atmosfære, som I vil føle jer godt tilpas i. Derudover er sommerhuset velindrettet med gode komfortable møbler. 

Sommerhusets alrum er det perfekte samlingssted på ferien. Her er køkken, spisestue og stue forenet i ét rum, så I kan nyde hinandens selskab, selv når nogle af jer står i køkkenet, og andre slænger sig i sofaerne. I alrummet er der også en hems, hvor børnene helt sikkert vil elske at tilbringe tid. Derudover har ferieboligen 3 soveværelser. 

På sommerhusets badeværelse med gulvvarme er der lagt op til masser af afslapning i det lækre spabad. Læn jer tilbage i det varme vand, og lad boblerne sørge for, at I får ladt jeres batterier helt op igen. 

Afskærmet terrasse – fælles legeplads og bålplads

Feriehuset er omgivet af en skøn, afskærmet terrasse, hvor I kan tilbringe de varme feriedage. Mens de voksne slapper af i liggestole og havemøbler på terrassen, kan børnene hygge sig på den nærliggende fælles legeplads.

De solskinsfyldte feriedage kan I slutte af på terrassen på bedste vis med en lækker middag på grillen og kolde drikkevarer, mens solen begynder at gå ned, og dagen slutter.

Hold ferie tæt på hav og fjord

Kun 1350 meter adskiller sommerhuset fra det skønne Vesterhav. På kort tid når I til de smukke sandstrande, der fortsætter så langt øjet rækker, og de brusende blå bølger.

Feriehuset er desuden beliggende kun 400 meter fra den hyggelige Lyngvig Havn ved Ringkøbing Fjord, der helt sikkert er et besøg værd under ferien.

Få kilometer syd for sommerhuset ligger Hvide Sande, hvor der både er gode indkøbsmuligheder, lækre spisesteder og hyggelige butikker. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 300
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...