Hyggeligt stråtækt sommerhus med sauna tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 277, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GW1400
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I glade for strand, hav og klitter – og ikke mindst ferie i stemningsfulde rammer? Så er dette stråtækte sommerhus på Fyrmarken 277 i Nr. Lyngvig, der har plads til 6 personer, den helt rigtige ferieadresse til jer. Sommerhuset emmer af hygge, og her vil I helt sikkert få jer en skøn ferie ved Vesterhavet, der ligger kun 900 meter væk. Afslapning kommer I heller ikke til at gå på kompromis med – der er nemlig en skøn sauna i feriehuset.

Hyggelig indretning med brændeovn – badeværelse med sauna

Så snart I træder ind i sommerhuset på Fyrmarken 277, vil I føle jer godt tilpas. Her bliver I mødt af lyse trævægge og lofter, synlige loftsbjælker og store vinduer, der tilsammen skaber en charmerende og hyggelig atmosfære i sommerhuset – hvem ville ikke føle sig hjemme her?

Sommerhuset er indrettet med 3 soveværelser – 1 med dobbeltseng, 1 med enkeltsenge og 1 med køjesenge – og 1 badeværelse med gulvvarme. I samme ende af sommerhuset, som badeværelset ligger, finder I også den skønne sauna, der forkæler jer med masser af afslapning på ferien. Her kan I slappe fuldstændig af, mens I bliver varmet godt igennem – også helt perfekt efter en tur ved Vesterhavet.

Hjertet i sommerhuset er det åbne opholdsrum, der forener køkken og stue i ét stort rum, hvor I kan samles til feriens mange hyggelige stunder. Vær sammen om madlavningen eller find en sjov film i tv’et – mulighederne er mange. Brændeovnen fuldender den gode feriestemning med sin knitren i baggrunden, og ellers sørger en energivenlig varmepumpe for et behageligt indeklima i sommerhuset.

Skøn beliggenhed på naturgrund – to terrasser

Sommerhuset ligger på en 1.500 kvadratmeter stor kuperet naturgrund midt i Nr. Lyngvigs smukke klitlandskab. Udsigten til den skønne natur kan I nyde fra én af sommerhusets to terrasser. Den ene terrasse er en mindre, der vender mod nordvest, som I kan gå ud på fra sommerhusets køkken. Det er det perfekte sted at sidde ved en stille stund for sig selv, eller når I vil nyde aftensolen.

Den anden terrasse er større og vender mod sydvest. Her kan I rigtig nyde de varme feriedage på terrassen, hvor solen bager på jer, mens I slapper af i liggestole og havemøbler. Alt imens kan I lytte til børnenes smil og latter, mens de leger i haven, hvor der er en sandkasse til dem. 

Efter mange dejlige timer i den friske luft og bagende sol, er det tid til aftensmaden – og hvorfor ikke nyde den på terrassen? En grill står klar til jer, så I kan få jer en lækker grillmiddag med gode bøffer og kolde drikkevarer. Efter aftensmaden kan I gå ned til stranden, der ligger blot 900 meter væk, hvor I kan opleve en helt fantastisk udsigt til solnedgangen fra toppen af klitterne. 

Besøg Lyngvig Fyr

En af de helt store højdepunkter i Nr. Lyngvig er Lyngvig Fyr. Det ligger ikke langt fra sommerhuset, og det er virkelig et besøg værd. Når I står i toppen af fyret, har I en helt fantastisk panoramaudsigt over naturen, havet, klitterne og Ringkøbing Fjord – det er en oplevelse, I sent vil glemme. Ved Lyngvig Fyr er der også en stor legeplads, der helt sikkert vil falde i god jord hos børnene.

Nr. Lyngvig byder også på en masse skøn natur, som I kan opleve både til fods og på cykel ad de anlagte stier. Nogle af de anlagte stier leder jer også til Hvide Sande og Søndervig, som er to dejlige byer, I helt sikkert bør slå et smut forbi på jeres ferie. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...