Skønt stråtækt sommerhus tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 281, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GW1402
5 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det skønne klitlandskab og tæt på det gamle Lyngvig Fyr ligger dette idylliske stråtagshus på Fyrmarken 281. Det skønne sommerhus er beliggende på en dejlig naturgrund og har plads til 5 personer og 1 hund. Feriehuset er komplet renoveret indvendigt i 2019, så det nu fremstår knivskarpt og er klar til at byde jer indenfor til en hyggelig og afslappende ferie tæt på Vesterhavet. Sommerhuset er ideelt som familieudflugtsmål eller til en romantisk parferie.

Moderne indretning og skøn atmosfære

Når I træder indenfor i sommerhuset på Fyrmarken 281, bliver I mødt af den skønne og moderne indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas i. Den moderne indretning komplimenteres af lysindfaldet, der tilsammen skaber en skøn og afslappende ferieatmosfære, som også bliver understreget af de fredelige omgivelser. 

Hjertet og samlingsstedet i sommerhuset er alrummet, hvor køkken og stue er forenet. I den hyggelige og moderne indretning er der lagt op til mange dejlige feriestunder for hele familien eller parret. Køkkenet er velindrettet med god plads til at kokkerere mange lækre sager, og opvaskemaskinen tager opvasken for jer.

Alrummet er indrettet med gode, komfortable sofaer og lænestole, som I kan sætte jer til rette i og slappe fuldstændig af foran fjernsynet. For ekstra hygge og varme kan I tænde op i brændeovnen, der fuldender den hyggelige sommerhusstemning.

I sommerhuset kan I fordele jer på 3 soveværelser, der alle er indrettet med henholdsvis 1 og 2 enkeltsenge. Derudover er der i sommerhuset 1 badeværelse, hvor ingen kommer til at fryse fødderne, da det er udstyret med gulvvarme. 

Stor sydvendt terrasse – gyngestativ til børnene

På sommerhusets sydside finder I en stor, lækker træterrasse, hvor I kan tilbringe mange gode timer på feriens solrige dage. Find liggestolene og havemøblerne frem og sæt jer godt til rette i den bagende sol. Imens kan børnene lege i haven og få sus i maverne på gyngerne.

På sommerhusets vestside er der en flisebelagt terrasse, der er det perfekte sted at samles og slutte enhver god feriedag. Sæt jer til rette omkring havebordet og nyd et lækker måltid fra grillen, I har til rådighed, mens solen begynder at gå ned.

I haven er der også et åbent skur, hvor der er plads til at sætte havemøblerne. Et godt sted til en stille stund for sig selv med en bog, eller hvis I blot trænger til lidt tid i skyggen. 

Naturskønne oplevelser i Nr. Lyngvig

Sommerhuset på Fyrmarken 281 ligger på en dejlig naturgrund, hvor I kan få glæde af Nr. Lyngvigs fantastiske natur. Derudover er der masser af heder og klitter i området, som lægger op til mange gode gåture på jeres ferie – jeres hund vil helt sikkert elske at snuse rundt i de mange klitter.

Med ferieadresse i på Fyrmarken 281 bor I tæt på både hav og fjord. Stranden og Vesterhavet ligger kun 950 meter fra sommerhuset, og det tager jer kun få minutter at nå hertil. Også den skønne Ringkøbing Fjord ligger ikke langt derfra.

Tæt på Nr. Lyngvig ligger Søndervig og Hvide Sande, der er to skønne byer, I helt sikkert skal lægge vejen forbi. Begge byer byder på masser af liv, lækre caféer og restauranter, hyggelige handelsliv og gode indkøbsmuligheder. 

Det siger vores gæster om sommerhuset GW1402

D.
sagde , Holstebro

Huset var perfekt. Der er det man skal bruge. Mega hyggeligt.

D.
sagde , Slagelse

Et hyggeligt og pænt nyrenoveret hus, ikke stort, men der er plads både inde og ude. Dejligt at der var mulighed for at tage hund med. Flot beliggenhed, men et stykke at gå til vandet.
Roligt område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 1.428
Renoveret / Byggeår:2019 / 1988

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...