Feriehus med terrasse på fredfyldt grund. Hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Milevej 13, Klegod - Søg på husnr. H5012

Et charmerende feriehus beliggende på en fredfyldt grund i Klegod. Der er en god terrasse rundt om huset, hvor det er nemt at finde læ og skygge i løbet af dagen. Der er mulighed for at spille fodbold på plænen vest for huset.

Et godt feriehus på en fredfyldt grund i Klegod

Et hyggeligt og charmerende feriehus på Milevej i Klegod. Det er moderniseret i 2018 og er godt og hensigtsmæssigt indrettet. Køkken og spiseafdeling er i ét, og i samme område er der en lille hyggekrog, hvor man kan sidde og læse foran brændeovnen. Den separate TV-stue er hyggelig og har plads til hele familien.

En skøn terrasse, hvor man altid kan finde læ og sol

Der er en rigtig god terrasse, som strækker sig omkring huset fra vest mod syd, og så er der en mindre morgensolsterrasse mod øst. Mod sydvest er terrassen også delvist overdækket, hvilket er ideelt til hyggelige grillaftener eller på dage, hvor solen er for stærk. Fra terrassen har man en dejlig udsigt mod vest, hvor børn og hund kan lege.

Området er velegnet til trave- og cykelture med børn og hund

Der er et godt stisystem mellem Søndervig og Hvide Sande, som er rigtigt populært til cykelture og løbeture. En rask travetur til Søndervig er skønt på flot dag. Vesterhavet er kun 550 meter fra huset, og det er naturligvis et must at komme her dagligt under ferien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...