Strandnært og hyggeligt sommerhus med sauna og bordfodbold

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 84, Klegod

- Sommerhusnr.: H5080
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette strandnære og hyggelige sommerhus med sauna og brændeovn finder I på Havklitvej 84 i Klegod. Huset har plads til op til 6 personer, og også det sidste familiemedlem – hunden – er velkommen i huset.

Tilbring en dejlig ferie i dette skønne feriehus med sauna og brændeovn

I dette skønne feriehus har I egentlig alt, hvad man skal bruge, for at holde en afslappende ferie med familien eller vennerne. Har I små børn med, er vaskemaskinen og tørretumbleren rigtig praktisk, ligesom gulvet er let at holde. Også fodboldbordet vil være et klart hit.

Eftersom huset også er udstyret med en opvaskemaskine, behøver I ikke tænke på oprydningen efter aftensmaden. I stedet kan I koble af og blive varmet igennem i husets sauna, som også er skøn efter en lang gåtur i landskabet. Efter en tur i saunaen kan I læne jer tilbage i sofaen og lytte til den knitrende lyd fra brændeovnen.

Nyd solen på den lækre terrasse

På den lukkede terrasse står der havemøbler klar til jer, så I kan nyde det solrige vejr i fulde drag. Her finder I også en grill, så I kan holde en hyggelig grillaften med familien. Eftersom terrassen er lukket, kan I trygt lade børnene eller hunden lege alene, mens I soler jer.

Stranden er også lige i nærheden

Fra feriehuset til Vesterhavet og den flotte sandstrand er der kun små 500 meter. Her kan børnene og hunden få lov at slå sig løs, og der kan samles muslinger og sten eller flyves med drage.

En tur til stranden kan altid anbefales, lige meget vejr og årstid. Der er altid noget nyt at opleve, og som en perfekt afslutning på dagen kan I betragte den smukke solnedgang på en lang aftengåtur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 2.794
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...