Strandnært og hyggeligt sommerhus med sauna og brændeovn

5
icon
icon
icon
icon
icon
4018
Havklitvej 84, Klegod - Søg på husnr. H5080
Gæsterne siger: icon icon

Dette strandnære og hyggelige sommerhus med sauna og brændeovn finder I på Havklitvej 84 i Klegod. Huset har plads til op til 6 personer, og også det sidste familiemedlem – hunden – er velkommen i huset.

Tilbring en dejlig ferie i dette skønne feriehus med sauna og brændeovn

I dette skønne feriehus har I egentlig alt, hvad man skal bruge, for at holde en afslappende ferie med familien eller vennerne. Har I små børn med, er vaskemaskinen og tørretumbleren rigtig praktisk, ligesom gulvet er let at holde.

Eftersom huset også er udstyret med en opvaskemaskine, behøver I ikke tænke på oprydningen efter aftensmaden. I stedet kan I koble af og blive varmet igennem i husets sauna, som også er skøn efter en lang gåtur i landskabet. Efter en tur i saunaen kan I læne jer tilbage i sofaen og lytte til den knitrende lyd fra brændeovnen.

Nyd solen på den lækre terrasse

På den lukkede terrasse står der havemøbler klar til jer, så I kan nyde det solrige vejr i fulde drag. Her finder I også en grill, så I kan holde en hyggelig grillaften med familien. Eftersom terrassen er lukket, kan I trygt lade børnene eller hunden lege alene, mens I soler jer.

Stranden er også lige i nærheden

Fra feriehuset til Vesterhavet og den flotte sandstrand er der kun små 500 meter. Her kan børnene og hunden få lov at slå sig løs, og der kan samles muslinger og sten eller flyves med drage.

En tur til stranden kan altid anbefales, lige meget vejr og årstid. Der er altid noget nyt at opleve, og som en perfekt afslutning på dagen kan I betragte den smukke solnedgang på en lang aftengåtur.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5080

D.
sagde , Danmark

Ok. hus men køkken virker ikke optimalt.( skal nok prøve at bo i det nogle dage selv)
Udvendig ville det være fint med flis eller sten eller lign når vi går fra bil til hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 2.794
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...