Moderne stråtagshus med fantastisk udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 23, Klegod

- Sommerhusnr.: H5128
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
5800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Nordsø Ferievej 23 finder I dette flotte og moderne stråtagshus, som er blevet opført og bygget i 2017. Huset ligger ude i kanten af sommerhuskvarteret, og I har en rigtig fin udsigt ud over det unikke klitlandskab og Lyngvig Fyr.

Den hyggelige ferieby Hvide Sande er blot en lille køretur væk, og her finder I både gode indkøbsmuligheder, restauranter og aktiviteter for hele familien.

Moderne indretning med fokus på kvalitet

Ejeren af dette skønne stråtagshus har både ved opførelsen og indretningen haft stort fokus på kvaliteten – kun det bedste var godt nok her. Det godt udstyrede køkken er åbnet op ind til stuen, hvor I om aftenen kan tænde op i brændeovnen, hvor de knitrende flammer vil både sørge for varme og ægte feriestemning.

I huset er der plads til op til 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 flotte soveværelser, hvoraf et har egen terrassedør. Der er også to badeværelser, det ene med både sauna og spa.

Flot stråtagshus i Klegod med sauna og spa

Findes der noget bedre end at forkæle sig selv en smule, når man er på ferie? Det er der i hvert fald gode muligheder for i huset her – ikke kun på grund af det flotte og ganske rolige område, men også husets sauna og spabad, hvor I kan slappe fuldstændig af og glemme al hverdagens stress.

Efter en lang gåtur på stranden er det en fantastisk følelse at smide benene op i spabadet og på bedste vis lade dagens sidste timer rinde ud.

Lukket terrasse og en fantastisk udsigt

Fra huset har I en helt fantastisk udsigt ud over det smukke klitlandskab. Selv fyrtårnet “Lyngvig Fyr” kan betragtes fra hjemmet. Den skønne sydterrasse er lukket og er derfor perfekt til børnene eller familiens hund. Her kan de få fri leg, mens I lægger jer godt til rette i liggestolene med en god bog og nyder solens varmende stråler.

Også den lange sandstrand ligger kun en lille gåtur væk fra huset, og her kan I helt sikkert også gå mange lange gåture med bølgernes brusen i baggrunden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.376
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...