Moderne stråtagshus med fantastisk udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordsø Ferievej 23, Klegod - Søg på husnr. H5128

På Nordsø Ferievej 23 finder I dette flotte og moderne stråtagshus, som er blevet opført og bygget i 2017. Huset ligger ude i kanten af sommerhuskvarteret, og I har en rigtig fin udsigt ud over det unikke klitlandskab og Lyngvig Fyr.

Den hyggelige ferieby Hvide Sande er blot en lille køretur væk, og her finder I både gode indkøbsmuligheder, restauranter og aktiviteter for hele familien.

Moderne indretning med fokus på kvalitet

Ejeren af dette skønne stråtagshus har både ved opførelsen og indretningen haft stort fokus på kvaliteten – kun det bedste var godt nok her. Det godt udstyrede køkken er åbnet op ind til stuen, hvor I om aftenen kan tænde op i brændeovnen, hvor de knitrende flammer vil både sørge for varme og ægte feriestemning.

I huset er der plads til op til 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 flotte soveværelser, hvoraf et har egen terrassedør. Der er også to badeværelser, det ene med både sauna og spa.

Flot stråtagshus i Klegod med sauna og spa

Findes der noget bedre end at forkæle sig selv en smule, når man er på ferie? Det er der i hvert fald gode muligheder for i huset her – ikke kun på grund af det flotte og ganske rolige område, men også husets sauna og spabad, hvor I kan slappe fuldstændig af og glemme al hverdagens stress.

Efter en lang gåtur på stranden er det en fantastisk følelse at smide benene op i spabadet og på bedste vis lade dagens sidste timer rinde ud.

Lukket terrasse og en fantastisk udsigt

Fra huset har I en helt fantastisk udsigt ud over det smukke klitlandskab. Selv fyrtårnet “Lyngvig Fyr” kan betragtes fra hjemmet. Den skønne sydterrasse er lukket og er derfor perfekt til børnene eller familiens hund. Her kan de få fri leg, mens I lægger jer godt til rette i liggestolene med en god bog og nyder solens varmende stråler.

Også den lange sandstrand ligger kun en lille gåtur væk fra huset, og her kan I helt sikkert også gå mange lange gåture med bølgernes brusen i baggrunden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.376
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...